God hygiejne i køleskabet ...

For at opnå den bedste hygiejne i køleskabet, anbefales det – at køleskabet rengøres hver 2. måned. Mikrober og bakteriedannelse forbliver på et lavt niveau, så maveonde kan undgås.

Når skabet rengøres ofte, får du samtidig smidt madvarer ud, der har overskredet holdbarhedsdatoen.

Hvordan gør jeg køleskabet rent?

  • Først slukker du for strømmen.

  • Herefter tømmes skabet for madvarer.

  • Skabet vaskes i varmt vand, tilsat lidt opvaskemiddel. Evt. isdannelse på bagvægen fjeres.

  • Indvendig i køleskabets bagside, er det et afløbshul. Dette rengøres med et langt sugerør/kabelstribs.

  • Afslut med at vaske alt over med koldt vand – selvfølgelig med en ny ren klud.

  • Lad skabet dampe af, og blive tør.

  • Herefter tænder du for strømmen igen.