Har du lyst til at være en del af et stærkt fællesskab i køkkenbranchen? Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan sikre vores kunder en god oplevelse og fantastisk service. Se ledige jobs herunder - eller send en uopfordret ansøgning til kontakt@st-ajstrup.dk

 

DYGTIG KØKKENMONTØR SØGES

DEN RETTE KANDIDAT:

  • Du har erfaring med køkkenmontering
  • Du er en dygtig håndværker
  • Du har udpræget ordenssans
  • Du er god til at betjene kunder
  • Du er positiv og fleksibel

Vi kan tilbyde dig et solidt samarbejde med et meget stabilt og velrenommeret firma. Det er en forudsætning, at du er selvstændig og har egen bil + værktøj. 

Henvendelse vedr. jobbet som køkkenmontør
Alle ansøgere skal ringe personligt til direktør Claus Nielsen på telefon 96 71 43 31  inden ansøgning fremsendes – altså kun personlig henvendelse via telefon. Alle henvendelser behandles med fuld diskretion. 

Om os

KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN ST. AJSTRUP er en virksomhed med en stærk medarbejder- kultur med forståelse for, at vi hjælper hinanden og med en udpræget sans for at yde god kundeservice. Vi har et helt-nede-på jorden og uformelt dagligt samarbejde, men med 100% styr på processer og en professionel tilgang til vores job.

Som medarbejder ved KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN ST. AJSTRUP bliver du en del af et stærkt og erfarent team med store ambitioner for fremtiden – og med en økonomi, som gør det muligt at realisere dem.