Skip to main content
St. Ajstrup:

St. Ajstrup:

Åbent Hus søndag den 6. sept. kl. 10-15

St. Ajstrup:

Åbent Hus søndag den 6. sept. kl. 10-15

Besøg St. Ajstrup søndag og få inspiration til din boligindretning - se de nyeste designs og trends inden for køkken, bad og garderobe samt FDB-møbler.

Vi får også besøg af Miele, som uddeler tips og gode råd om brugen af deres ovne — og byder samtidig på frisklavede tarteletter.

  • Konkurrence:
    Vind ledningsfri støvsuger, Triflex HX1 SMUL0 (værdi 4.795,- kr) - vinderen trækkes blandt de deltagende gæster på dagen.
  • Masser af gode tilbud på hvidevarer mm.
  • Flere nye udstillinger af køkken, bad og garderobe
  • Stort outlet af returvarer, udgåede varer, vareprøver, udstillingsmodeller

Nye udstillinger

Kom og se de nye trends i boligindretning. Oplev fx JKE-nyheden, Nordic Silk, som  kendetegnet ved silkebløde overflader og rigtigt mange kombinationsmuligheder. Den er ekstrem slidstærk og nem at holde. Den matte ’anti-fingerprint’ overflade beskytter mod snavs — skjuler tilmed børnenes fedtfingre på lågerne.

 

COVID-19: Besøg trygt vores butik. Vi efterlever sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger for at sikre kunders og ansattes sikkerhed — og har således iværksat en række tiltag for at hindre smitte og spredning af coronavirus.

Nye udstillinger

Stor outlet

Lagersalg af returvarer, udgåede varer, vareprøver, udstillingsmodeller mm. Kom og gå på opdagelse og giv et bud på bl.a.:
▪ Restparti af hvidevarer
▪ Bordplader
▪ Spejle
▪ Skabe
▪ Affaldssystemer
▪ Vaske
▪ Væghængte WC'er
▪ Bord og stole
▪ Udstillingspynt og meget mere...

Stor outlet

Konkurrence:
Vind støvsuger fra Miele

Besøg os søndag den 6/9 og udfyld en konkurrencekupon - derved deltager du i konkurrencen om Triflex HX1 SMUL0 fra Miele til en værdi af 4.795,- kr.

Vinderen udtrækkes tirsdag d. 8. september og kontaktes direkte på e-mail.

Konkurrence: 
Vind støvsuger fra Miele
Book møde