Skip to main content
Ny salgschef

Ny salgschef

Henrik Madsen er ny salgschef
for køkkenafdelingerne

Ny salgschef

Henrik Madsen er ny salgschef
for køkkenafdelingerne

Det er en stor fornøjelse at præsentere vores nye salgschef for køkkenafdelingerne i St. Ajstrup, Brønderslev og Viborg. Henrik Madsen, 50 år, er tiltrådt i marts måned og allerede godt i gang med at sætte sit præg på vores virksomhed. Henrik har mange års erfaring fra køkkenbranchen og vi glæder os meget over det nye samarbejde.

2019 blev et fantastisk år med rekordomsætning og et flot resultat på godt 4.5 mio. før skat. Tusind tak til alle vores medarbejdere for en kanon indsats hele året igennem. Vi står således endnu bedre rustet til at indfri vores vækstambitioner for fremtiden og med Henrik om bord samt flere nye køkkensælgere er vi klar :-)

2020 startede helt fantastisk - kort afbrudt i marts måned af den allestedsværende Corona-virus, men allerede efter et par uger vendte vores kunder tilbage - og det i et støt stigende antal siden ultimo marts. Vi tror på at vores forventninger til 2020 kan indfries og glæder os over, at vi i Danmark er kommet fornuftigt igennem den frygtede pandemi-situation.

Vi ønsker Henrik hjerteligt velkommen:-)

Book møde