Skip to main content
Bad

Bad

Skab et pusterum
til hverdagens rutiner

Bad

Skab et pusterum
til hverdagens rutiner

Badeværelset er et alsidigt rum. Det er her, hele familien børster tænder og kigger sig i spejlet en sidste gang, før dagens dont kalder. Det er her, teenageren tager et langt bad og bagefter lader det våde håndklæde og de beskidte strømper ligge i hjørnet. Det er også her, mor eller far lukker døren og stjæler fem minutter for sig selv.

Det er ikke bare er et badeværelse. Det er et pusterum – til lidt af hvert.

Hvad enten dit badeværelse er stort eller småt, så skal det kunne mange ting. Det skal indrettes, så det passer til din hverdag. Hos os kan du finde ideer og inspiration til, hvordan du fornyer dit gamle badeværelse. Du kan gå på opdagelse blandt vores mange udstillingsbad, og vi har mange ideer og gode råd til både små og store badeværelser og bademiljøer.

Badeværelset er ikke bare et rum. Det er en lille oase i hverdagen.

Nordjysk omhu og kvalitet gør hele forskellen

JKE er nordjyske badeværelser designet og produceret i Nordjylland. Hos os kan du få et badeværelse i den type og prisklasse, der passer til dig og dit hjem. Hvad enten du drømmer om at indrette dit badeværelse i gammel stil, at skabe et bademiljø i et særligt design eller at få et baderum inspireret af et særligt årti eller farve, så er mulighederne mange med et nyt badeværelse fra JKE.

Uanset hvilket badeværelse, du drømmer om, så er fællesnævneren, at badeværelser fra JKE er produceret med omhu og i en solid kvalitet; Dit JKE-badeværelse kan holde hele livet. Det giver både mening i et økonomisk og et bæredygtigt perspektiv. Det er vi stolte af, og det er derfor vi siger, at nordjysk omhu og kvalitet gør hele forskellen. 

Nordjysk omhu og kvalitet gør hele forskellen

Vores køkkenmodeller fås selvfølgelig også til bad,
- foruden bryggers og alle andre rum i boligen

Fra idé til nyt badeværelse
i fem simple skridt

Læs hvordan
Fra idé til nyt badeværelse 
i fem simple skridt

01. Du booker et møde

Når du booker et møde, står vi klar til at byde dig velkommen og vise dig rundt i vores udstillinger. Og vi har al tid i verden til at tale om, hvordan vi kan realisere dine badeværelsesdrømme.

02. Vi indretter og planlægger sammen

Efter vores møde tegner vores indretningsarkitekter badeværelset op i et 3D-tegneprogram, og næste gang vi mødes, præsenterer vi forskellige bud på, hvordan du får mest muligt ud af dit badeværelse. Præsentationerne foregår i specialbyggede lokaler, hvor du kan se og røre ved prøver af låger og bordplader mv. Tegningerne er realistiske, så du får et præcist indtryk af både farver og materialer. Når vi er enige om løsninger og økonomi, er vi klar til næste skridt.

03. Vi måler efter en ekstra gang

Når vi har fundet ud af hvordan vi kan realisere dine badeværelsesdrømme, får du besøg af vores professionelle opmåler. Han tager alle mål, og han tager højde for evt. skævheder og placering af vinduer og døre – og alt det andet som er afgørende for, at alle mål er korrekte, så dit nye badeværelse står helt skarpt.

04. Dit badeværelse bliver produceret

Når vi har målt efter, tjekker vi, at løsningerne også kan lade sig gøre i dit badeværelse. Hvis det er nødvendigt at foretage justeringer, får du selvfølgelig besked og får de nye tegninger at se. Den endelige tegning indeholder også specifikationer til elektriker og VVS-firma.

05. Badeværelset monteres og kan tages i brug

Herefter skal badeværelset monteres. Vi har vores egne montører – de er alle selvstændige med egen bil, men de arbejder kun for os. De har monteret badeværelser i mange år, og de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, som du bliver tilfreds med. Når badeværelset er monteret, gennemgår I en afslutningsseddel og underskriver den – det er både din og vores garanti for, at alt er udført efter forventningerne.

01. Du booker et møde
02. Vi indretter og planlægger sammen
03. Vi måler efter en ekstra gang
04. Dit badeværelse bliver produceret
05. Badeværelset monteres og kan tages i brug

Få nærværende rådgivning – helt uforpligtende

Bliv kontaktet

Bestil vores katalog, som er fyldt med inspiration til indretning af køkken, bad og garderobe

Bestil vores katalog, som er fyldt med inspiration til indretning af køkken, bad og garderobe

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
få inspiration og gode tilbud

Book møde