Skip to main content
Hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer

Få tiden og jordforbindelsen tilbage, når du køber hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer

Få tiden og jordforbindelsen tilbage, når du køber hårde hvidevarer

Det behøver ikke være et uoverskueligt projekt at købe hårde hvidevarer. I hvert fald ikke hos os. Når du udfylder formularen eller bare kort fortæller os om dit budget og dine behov, finder vi de produkter, der passer til dig.

Indenfor tre timer i vores åbningstid udvælger vi de tre-fem modeller, som passer bedst til dine ønsker og dit budget. På den måde slipper du for at bladre igennem mange hundrede produkter og gætte på, hvad der mon passer til dig. Så bliver det ikke meget nemmere.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os hvad du har brug for,
så finder vi de bedste hvidevarer til prisen

Vælg kategorier
Vælg farve
Vælg foretrukne mærker
Vælg samlet budget

Leder du efter specifikke hvidevaremodeller?

Så søg i vores store hvidevarekatalog og send os en forespørgsel - så vender vi hurtigt retur med den skarpeste dagspris til dig.

Vi deler gerne vores tips og gode råd om hvidevarer med dig

Hvad enten du mangler en ovn eller en opvaskemaskine, om du skal bruge et integreret køle-fryseskab eller en indbygget ovn, så kan vi hjælpe med gode råd om hårde hvidevarer, så du får dem, der passer til dit hjem og din hverdag. Vi tror på, at hvidevarer skal vælges i ro og mag. Derfor deler vi både ud af vores gode råd om hvidevarer på mail, i telefonen og i butikken.

Vi har levet af at give god rådgivning til glade kunder i 40 år. Og det agter vi at blive ved med.

Vi deler gerne vores tips og gode råd om hvidevarer med dig

Vi er eksperter,
så du ikke behøver at være det

Du har måske opdaget, at vi ikke har en webshop. Det er der en grund til – vi vil nemlig gerne tilbyde dig udvidet personlig rådgivning. For det kan være en overvældende opgave at vælge hvidevarer, for mulighederne er mange. Heldigvis kender vi alle mulighederne – og vi kan hjælpe dig med at finde præcis den model, der passer til dit hjem og dine behov.

Du skal bare udfylde formularen og fortælle os om dine behov og dit budget, så kvitterer vi med tre-fem forskellige hvidevarer modeller, som passer til dig og din hverdag. Vi svarer dig altid i løbet af tre timer indenfor vores åbningstid. Du er også velkommen til at ringe til os eller besøge os i butikken – vi har altid tid til en snak om hvidevarer.

Vi har flere tusinde produkter på lager indenfor alle de kendte varemærker – og har vi ikke det, du skal bruge, så skaffer vi det.

Vi er eksperter, 
så du ikke behøver at være det

Vælg hvidevarer,
der passer til din hverdag

Det gør en forskel, om du skal have hvidevarer til en familie på fem eller til to voksne og en hund. For hvert hjem har særlige behov. Skal vaskesøjlen fx stå i et rum med skrå vægge? Hvor mange tallerkner skal den nye opvaskemaskine kunne rumme? Og hvad må køle-fryseskabet koste? Det har alt sammen en betydning for hvilken model, der passer til dig.

Her hos os er hvidevarer en personlig sag, som vi elsker at blande os i.

Rådgivning om hvidevarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tips, tricks og gode råd om hvidevarer

Hvidevarer holder længere ved løbende vedligeholdelse. Vi har samlet en række gode råd om vedligeholdelse og rengøring af hvidevarer samt løsning på en række af de typiske problemer, vi hører os.

Gode råd om hvidevarer
Tips, tricks og gode råd om hvidevarer
Book møde