Skip to main content

Ledige stillinger

Har du lyst til at være en del af et stærkt fællesskab i køkkenbranchen?

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der vil være med til at sikre vores kunder en god oplevelse og fantastisk service. Så du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på kontakt@st-ajstrup.dk

LEDIGE JOBS LIGE NU

Dygtige køkkensælgere søges

Til vores nye afdeling i Aalborg, som åbner forår 2022, søger vi dygtige køkkensælgere til betjening af privatkunder.

Du er god til mennesker, er positiv og fleksibel - og vil blive en del af et hyggeligt team med supergode arbejdsforhold og 36 friske kollegaer fordelt på St. Ajstrup, Brønderslev og Viborg.

Vi er inde i en utroligt positiv udvikling og der er mange gode udviklingsmuligheder for den rette kandidat på både kort og langt sigte.

Henvendelse
Kontakt direktør Claus Nielsen på claus@st-ajstrup.dk eller 96 71 43 31. Alle henvendelser behandles med fuld diskretion. 

Om os
St. Ajstrup er en virksomhed med en stærk medarbejderkultur med forståelse for, at vi hjælper hinanden og med en udpræget sans for at yde god kundeservice. Vi har et helt-nede-på jorden og uformelt dagligt samarbejde, men med 100% styr på processer og en professionel tilgang til vores job.

Som medarbejder ved St. Ajstrup bliver du en del af et stærkt og erfarent team med store ambitioner for fremtiden – og med en økonomi, som gør det muligt at realisere dem.

Køkkenmontører søges

DEN RETTE KANDIDAT:

  • Du har erfaring med køkkenmontering
  • Du er en dygtig håndværker
  • Du har udpræget ordenssans
  • Du er god til at betjene kunder
  • Du er positiv og fleksibel

Vi kan tilbyde dig et solidt samarbejde med et meget stabilt og velrenommeret firma. Det er en forudsætning, at du er selvstændig og har egen bil + værktøj. 

Henvendelse vedr. jobbet som køkkenmontør
Alle ansøgere skal ringe personligt til direktør Claus Nielsen på telefon 96 71 43 31  inden ansøgning fremsendes – altså kun personlig henvendelse via telefon. Alle henvendelser behandles med fuld diskretion. 

 

 

Book møde