Skip to main content
Garderobe

Garderobe

Skab mere rummelighed
– også i garderoben

Garderobe

Skab mere rummelighed
– også i garderoben

Garderober kommer i mange forskellige afskygninger. For nogen er garderoben det første, der møder dem, når de sætter nøglen i låsen efter en lang dag. Hvor våde flyverdragter og henslængte sko siger ’velkommen hjem’. For andre er det her, tøjkrisen foregår hver morgen og i minutterne før gæsterne ringer på døren. Og ofte er det i garderoben, vi kysser hinanden farvel, før vi drøner hver vores vej.

Derfor skal garderober have plads til både tøj, sko og kram – uanset størrelsen og placeringen.

Hvad enten din garderobe er placeret i gangen, i soveværelset eller i bryggerset – og hvad end du har brug for en praktisk, kreativ eller dekorativ garderobeløsning, så kan vi hjælpe dig. Vi har masser af ideer og inspiration, og vi tager os altid god tid til at finde netop den garderobe, der passer til dit hjem og dit liv.

Hos os er rummelighed nemlig ikke bare noget, du oplever i vores garderober.

Nordjysk omhu og kvalitet
gør hele forskellen

JKE er nordjyske garderober designet og produceret i Nordjylland. Med JKE har du alle muligheder for at skabe den garderobeløsning, der passer til dit hjem og din hverdag. Hvad enten du har brug for en kreativ løsning til et særligt rum, fx med skrå vægge eller lidt plads, eller du har en drøm om en åben eller lukket garderobeløsning, så leverer JKE garderobeløsninger i alle typer og prisklasser.

Uanset hvilke behov din garderobeløsning skal dække, så er fællesnævneren for garderoberne fra JKE, at det er produceret med omhu og i en solid kvalitet, der holder. Lang holdbarhed giver både mening for din økonomi og for miljøet. Det er vi stolte af, og det er derfor vi siger, at nordjysk omhu og kvalitet gør hele forskellen. 

Nordjysk omhu og kvalitet 
gør hele forskellen

Eksempler på garderobeløsninger
- også velegnet til anden opbevaring

En butik fuld af oplevelser

Det er såre simpelt; St. Ajstrup er en oplevelsesbutik. Og det er ikke bare fordi, vi har markedets største udvalg inden for køkkener, bad og hårde hvidevarer. Det er heller ikke fordi, vi til enhver tid er konkurrencedygtige, altid leverer til tiden og har markedets bedste garanti. Vi køber også stort ind og kan derfor altid tilbyde skarpe priser og gode tilbud. Men alle de ting tager vi helt for givet.

Oplevelsen starter allerede, når du drejer væk fra hovedvejen. For herude kan du sænke skuldrene og puste ud. Når du ankommer til butikken, byder vi dig velkommen med 4.000 m2 inspiration og al den nærværende rådgivning, du har brug for. Vores garderobeløsninger er individuelle og passer dig og lige netop dét, du har brug for. For vores specialister er ikke bare erfarne, de sætter også en ære i ekstraordinær god service. Og så får du selvfølgelig én fast kontaktperson, som du altid kan få fat på igennem hele forløbet – fra start til slut. Det er nærværende rådgivning for os.

Hos os er rummelighed ikke kun noget, du oplever i vores garderober. I stedet har du al tid i verden til at finde de løsninger, der passer til dit hjem. Her er drømmen om ny garderobe nemlig noget, vi udlever. Helt nede på jorden.

Find vores butikker
En butik fuld af oplevelser

Fra pladsproblemer til ny garderobe
i fem simple skridt

Læs hvordan
Fra pladsproblemer til ny garderobe
i fem simple skridt

01. Du booker et møde

Når du booker et møde, står vi klar til at byde dig velkommen og vise dig rundt i vores udstillinger. Og vi har al tid i verden til at tale om, hvordan vi kan realisere dine garderobedrømme.

02. Vi indretter og planlægger sammen

Efter vores møde tegner vores indretningsarkitekter garderoben op i et 3D-tegneprogram, og næste gang vi mødes, præsenterer vi forskellige bud på, hvordan du får mest muligt ud af din garderobe. Præsentationerne foregår i specialbyggede lokaler, hvor du kan se og røre ved prøver af låger og bordplader mv. Tegningerne er realistiske, så du får et præcist indtryk af både farver og materialer. Når vi er enige om løsninger og økonomi, er vi klar til næste skridt.

03. Vi måler efter en ekstra gang

Når vi har fundet ud af hvordan vi kan realisere dine garderobedrømme, får du besøg af vores professionelle opmåler. Han tager alle mål, og han tager højde for evt. skævheder og placering af vinduer og døre – og alt det andet som er afgørende for, at alle mål er korrekte, så din nye garderobe står helt skarpt.

04. Din garderobe bliver produceret

Når vi har målt efter, tjekker vi, at løsningerne også kan lade sig gøre i din garderobe. Hvis det er nødvendigt at foretage justeringer, får du selvfølgelig besked og får de nye tegninger at se. Den endelige tegning indeholder også specifikationer til elektriker og VVS-firma.

05. Garderoben monteres og kan tages i brug

Herefter skal garderoben monteres. Vi har vores egne montører – de er alle selvstændige med egen bil, men de arbejder kun for os. De har monteret garderober i mange år, og de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, som du bliver tilfreds med. Når garderoben er monteret, gennemgår I en afslutningsseddel og underskriver den – det er både din og vores garanti for, at alt er udført efter forventningerne.

01. Du booker et møde
02. Vi indretter og planlægger sammen
03. Vi måler efter en ekstra gang
04. Din garderobe bliver produceret
05. Garderoben monteres og kan tages i brug

Få nærværende rådgivning – helt uforpligtende

Bliv kontaktet

Book møde