Skip to main content
FDB Møbler

FDB Møbler

Indret dit hjem med klassikere
der passer til dit liv

FDB Møbler

Indret dit hjem med klassikere
der passer til dit liv

Ude godt men hjemme bedst! Det er trods alt herhjemme, vi bruger størstedelen af vores fritid. Det er her, vi dækker spisebordet op til fest og reserverer den gode stol til bedstemor. Det er her, vennerne kigger forbi til en øl for at prøve de nye havemøbler. Og det er her, vi læner os tilbage i sofaen og smækker benene op efter en lang dag.

Klæder skaber mennesker siger man. Det gør møbler nu også.

Der er mange måder at indrette sig på. Dit hjem skal afspejle din dagligdag – og med FDB er mulighederne mange, for FDBs møbler er enkle, smukke møbler i høj kvalitet. Og de klassiske møbler kommer i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Vi har udstillet en del af FDBs stole, borde, sofaer og bænke, så du både kan se og røre dem i ro og mag.

Det er måske lidt gammeldags, men vi kan godt lide, at du kan prøve stolen, før du køber den.

Se FDB Møblerne i vores udstilling

FDB Møbler til det gode liv

Det er mere end 75 år siden, FDB begyndte at producere møbler. Filosofien bag FDB Møbler er at de enkle, smukke og anvendelige møbler skulle være til at købe og betale for ganske almindelige mennesker. De skulle skabe gode liv i de danske hjem. Og noget tyder på, at det har virket, for med årene er FDB Møblerne, som blandt andet tæller stole, borde, bænke og sofaer – og meget andet, blevet klassikere.

En anden ting, der kendetegner FDB Møblerne, er høj kvalitet. Og det er noget, vi kan forstå. Hele filosofien bag FDB Møbler passer godt til os og til de køkkener, bad og garderober, vi sælger. For FDB Møbler holder i generationer – men de passer også til generationer. En FDB stol passer fx både i familien, hvor de små ballademagre har svært ved at sidde stille ved spisebordet, den passer også til den romantiske middag i stearinlysets skær og til spilaftenen med vennerne – uanset om de er fuldskæggede eller gråhårede.

Kom forbi og oplev vores udstilling af FDB Møbler. Vi har et stort udvalg, og hvis ikke vi har netop det møbel, du leder efter, så kan vi sagtens bestille det hjem til dig. Udover en rundtur i vores udstilling af FDB Møbler byder vi også på en kop kaffe, og vi stræber efter at give dig en jordnær oplevelse – uden alt det overflødige. Her hos os har du nemlig al tid i verden til at blive inspireret og godt sat. Her er drømmen om et dejligt hjem nemlig noget, vi udlever. Helt nede på jorden.

FDB Møbler til det gode liv

Kom og se vores udstilling med FDB møbler eller ...

Book et møde

Book møde