Skip to main content
Køkken

Køkken

Skab meningsfulde rammer
om dit familieliv og køkkenliv

Køkken

Skab meningsfulde rammer
om dit familieliv og køkkenliv

Køkkenet er hjemmets hjerte. Det er her, familien samles. Det er i køkkenet, vi finder hinanden efter en travl dag. Det er her, vi deler vores oplevelser og ideer over et måltid mad. Det er også i køkkenet, vi er sammen uden helt at være det; Når far bager brød mens børnene laver lektier ved spisebordet, og når gæsterne læner sig op ad kogeøen, fortæller historier og sipper vin, mens værtinden lægger sidste hånd på desserten.

Nogen kalder det et samtalekøkken. Vi kalder det bare et køkken. Resten kommer af sig selv.

Samtalekøkken, køkken-alrum eller bare et køkken – hvad end du kalder det hjemme hos dig, så er det dit. Og det skal passe til din hverdag. Hos os kan du finde ideer og inspiration til din køkkenfornyelse, og vi står klar med køkkenideer og rådgivning til både små og store nye køkkener. Hvad enten du leder efter indretning, der matcher tidens trends og tendenser, eller du er mere til det klassiske, så kan vi hjælpe dig med at forny dit køkken.

Man siger, at enhver fest ender i køkkenet. Hos os er det i køkkenet, festen starter.

Oplev nærværende rådgivning - helt uforpligtende - helt nede på jorden

Book et møde i St. Ajstrup

Nordjysk omhu og kvalitet gør hele forskellen

JKE er nordjyske køkkener designet og produceret i Nordjylland. Med JKE har du alle muligheder for at matche din køkkenstil. Med køkkener i alle typer og prisklasser, fra stilren minimalisme til klassisk nostalgi, bliver det sværeste valg, hvilket design du skal gå med. Måske er din køkkendrøm et retro-køkken eller et landkøkken. Eller måske går du efter et funkiskøkken, nordisk køkken eller et new yorker-køkken. Mulighederne er nærmest uendelige med et køkken fra JKE.

Uanset hvilket køkkendesign, der er din personlige præference, så er fællesnævneren, at det er produceret med omhu og i en solid kvalitet; levetiden for et JKE-køkken er typisk 15-20 år, men det kan holde meget længere. Lang holdbarhed giver især mening for os i et bæredygtigt perspektiv. Det er vi stolte af, og det er derfor vi siger, at nordjysk omhu og kvalitet gør hele forskellen. 

Nordjysk omhu og kvalitet gør hele forskellen

Se vores køkkenmodeller

Læs mere

Mere om køkkenmodellerne

Er du blevet inspireret af billederne af de mange flotte køkkener, så har du mulighed for at få endnu mere inspiration og læse mere om de enkelte køkkener. Og selvom det måske virker som et stort udvalg, så er der faktisk endnu flere muligheder og kombinationer at vælge imellem til dit nye køkken. Så snyd ikke dig selv for et læse mere om alle køkken modeller

Fra drøm til funktionelt køkken i fem simple skridt

Læs hvordan
Fra drøm til funktionelt køkken i fem simple skridt

01. Du booker et møde

Når du booker et møde, står vi klar til at byde dig velkommen og vise dig rundt i vores udstillinger. Og vi har al tid i verden til at tale om, hvordan vi kan realisere dine køkkendrømme.

02. Vi indretter og planlægger sammen

Efter vores møde tegner vores indretningsarkitekter køkkenet op i et 3D-tegneprogram, og næste gang vi mødes, præsenterer vi forskellige bud på, hvordan du får mest muligt ud af dit køkken. Præsentationerne foregår i specialbyggede lokaler, hvor du kan se og røre ved prøver af låger og bordplader mv. Tegningerne er realistiske, så du får et præcist indtryk af både farver og materialer. Når vi er enige om løsninger og økonomi, er vi klar til næste skridt.

03. Vi måler efter en ekstra gang

Når vi har fundet ud af hvordan vi kan realisere dine køkkendrømme, får du besøg af vores professionelle opmåler. Han tager alle mål, og han tager højde for evt. skævheder og placering af vinduer og døre – og alt det andet som er afgørende for, at alle mål er korrekte, så dit nye køkken står helt skarpt.

04. Dit køkken bliver produceret

Når vi har målt efter, tjekker vi, at løsningerne også kan lade sig gøre i dit køkken. Hvis det er nødvendigt at foretage justeringer, får du selvfølgelig besked og får de nye tegninger at se. Den endelige tegning indeholder også specifikationer til elektriker og VVS-firma.

05. Køkkenet monteres og kan tages i brug

Herefter skal køkkenet monteres. Vi har vores egne køkkenmontører – de er alle selvstændige med egen bil, men de arbejder kun for os. De har monteret køkkener i mange år, og de sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, som du bliver tilfreds med. Når køkkenet er monteret, gennemgår I en afslutningsseddel og underskriver den – det er både din og vores garanti for, at alt er udført efter forventningerne.

01. Du booker et møde
02. Vi indretter og planlægger sammen
03. Vi måler efter en ekstra gang
04. Dit køkken bliver produceret
05. Køkkenet monteres og kan tages i brug

Bestil vores katalog, som er fyldt med inspiration til indretning af køkken, bad og garderobe

Bestil vores katalog, som er fyldt med inspiration til indretning af køkken, bad og garderobe

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
få inspiration og gode tilbud

Book møde