Skip to main content
CASE: Horisonten

CASE: Horisonten

Nordjyske køkkener i Nordjyllands højeste bygning

Nordjyske JKE-køkkener, leveret af St. Ajstrup, blev valgt til et af Nordjyllands mest ambitiøse byggeprojekter i nyere tid: Horisonten på Lindholm Brygge i Aalborg.

Byggekraner og håndværkere arbejder på højtryk med at opføre Nordjyllands højeste bygning: Horisonten ved Lindholm Brygge med 166 lejligheder. Og uanset om lejligheden er i studiestørrelse på 49 kvadratmeter eller der er tale om en penthouse lejlighed på 236 kvadratmeter, så vil kaffen blive brygget i et JKE køkken fra Jerslev.

”Selvfølgelig skal der være de bedste nordjyske køkkener, badeværelser og garderober i et af Nordjyllands mest spændende byggeprojekter til dato. Derfor er det en stor tilfredsstillelse, at det er lykkedes os at få ordren på alle køkkener, badeværelsesinventar og garderoberne,” siger de to erhvervskonsulenter Jens Bast og Michael Vangsted fra JKE i Brønderslev og St. Ajstrup. 

Kvaliteten i byggeriet er høj – akkurat som bygningen. Horisonten bliver knap 70 meter høj og har fået navn efter udsigten fra lejlighederne og det faktum, at man selv fra meget lang afstand vil kunne se bygningen i horisonten. Fra Horisonten bliver der 360 graders udsigt over Nordjylland, fjorden og naturen på den meget store grund, som indtil 1982 var hjemsted for en af byens cementfabrikker.

Det er Aberdeen Standard Investment, der står bag den imponerende bygning, der er udformet som tre søjler af arkitektfirmaet Arkitema Architects. Fortidens cementsiloer har inspireret arkitektfirmaet til søjlerne. NCC står for byggeriet.

 

Store krav til boligen

”Byggeriet er i høj kvalitet, og det kalder på kvalitetskøkkener. Her viste JKE et professionelt engagement, som sikrede dem opgaven. De kommende ejere af lejlighederne har stor indflydelse på indretningen af deres boliger, og JKE kan håndtere dialogen og tilkøb i forbindelse med køkken, bad og garderobe. Det kræver en køkkenleverandør, som er kundevenlig, kan sit håndværk, er fleksibel og ser løsninger frem for begrænsninger,” siger Bjørn Christensen, som er Senior Projektchef ved NCC.

Fælles indsats

Hos JKE blev alle gode kræfter sat ind på at få ordren i hus.

”Vores erhvervskonsulenter Jens Bast og Michael Vangsted har gjort en kæmpe indsats for at få ordren i hus.

Desuden har der været tale om et godt og tæt samarbejde med fabrikken i Jerslev, som skal levere køkkenerne," udtaler direktør Claus Nielsen fra St. Ajstrup, som er JKE-forhandler i Brønderslev og St. Ajstrup.

De mange køkkener, badeværelsesmøbler og garderober påbegyndte levering i foråret 2019 og fortsætter frem til sommeren 2020, hvor byggeriet skal stå færdigt. Foruden lejlighederne bliver der i stueetagen en café og en blanding af bolig og erhverv. Nybolig (Ørtoft) i Aalborg er i fuld gang med salgsarbejdet.

Yderligere oplysninger

Direktør Claus Nielsen, tlf. 96714331, mail: claus@st-ajstrup.dk

Skal vi give et bud på dit næste projekt?

Kontakt vores erhvervsafdeling

Book møde