Skip to main content

Amerikanerkøleskab til det moderne køkken

Skal du i gang med at designe et nyt køkken til din bolig? Eller drømmer du om at skifte dit køleskab ud med et nyt og mere rummeligt et af slagsen?

Hos St. Ajstrup køkkenfirma står vi klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte køleskab til dit hjem eller din virksomhed. Vi forhandler amerikanerkøleskabe af flere forskellige mærker, og du kan vælge mellem et stort udvalg af hårde hvidevarer til dit køkken i vores butik.

Tag et kig på vores store udvalg her på siden og kontakt os meget gerne for at høre mere om de køleskabe og øvrige hvidevarer, du kan købe gennem os.

Hvad er forskellen på et amerikanerkøleskab og et almindeligt køleskab?

Et amerikanerkøleskab er større end et almindeligt køleskab.

Det er især meget populært på det amerikanske marked, og det er netop derfor, at det har fået det navn, som det har. Der er tale om en side-by-side løsning, hvor der i den ene side er køl, mens der i den anden side er frost.

Du får altså et køleskab og en fryser i ét, så du har alle dine madvarer lige ved hånden, når du skal i gang med at kokkerere i dit køkken. Det er nemt, praktisk og smart.

Mange modeller har ligeledes en isterningfunktion, så du nemt og hurtigt kan lave en kande med isvand eller servere en iskold drink til dine gæster. Det er endnu et plus ved at gå med amerikanernes foretrukne køleskab.

 

Fordele ved at gå med et amerikanerkøleskab

  • Du får en kompakt løsning med masser af plads.
  • Du kan nemt komme til både dine frostvarer og dine madvarer, der ligger på køl.
  • Du får en moderne løsning, der passer ind i et moderne køkken.
  • Du kan vælge at gå efter en model med isterningfunktion.
  • Du får plads til masser af frostvarer og kølevarer.
  • Du behøver ikke at bruge penge på både et køleskab og en fryser.

 

Værd at overveje, inden du går med et ekstra stort køleskab

Selvom der er mange gode ting ved at investere i den type af køleskab, der er at finde i næsten ethvert amerikansk hjem, så er der selvfølgelig også en bagside af medaljen.

Køleskabet er ekstra stort, da det både rummer køl og frost. Det er ikke noget problem, hvis du har masser af plads at gøre med i dit køkken. Har du et køkken på kun få kvadratmeter, er det dog vigtigt, at du er opmærksom på, om du kan undvære den plads, som køleskabet kræver.

Husk også altid at måle efter, så du ikke får bestilt et køleskab, du ikke med selv de bedste intentioner kan få bugseret på plads i dit køkken.

Vær også opmærksom på, at fordi denne type af køleskab er en del større end de helt klassiske modeller, betyder det også, at det er forbundet med et større strømforbrug.

 

Din køkkenekspert står klar til at hjælpe dig

Vi har stor erfaring med køleskabe og andre hårde hvidevarer, og vi er vant til at hjælpe vores kunder med at realisere deres køkkendrømme. Har du brug for sparring eller hjælp, når du er på udkig efter et nyt køleskab til dit køkken, er vi derfor de helt rigtige at tage fat i.

Vi står altid klar med gode råd – og vi elsker at høre om dine køkkendrømme. Tøv derfor ikke med at hive fat i os, når du gerne vil have en ekspert med på råd.

 

Bestil et amerikanerkøleskab allerede i dag

Har du allerede fundet det køleskab, du gerne vil have, her på siden, men har du nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Eller står du i den situation, at du er helt rådvild, når det kommer til, hvilken model du skal vælge?

Uanset hvad, så hører vi altid gerne fra dig. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 98 35 53 11 eller ved at sende en e-mail afsted til os på kontakt@st-ajstrup.dk. Så hjælper vi dig på rette vej.

Vi har butikker i St. Ajstrup, Brønderslev og Viborg, hvor vores dygtige medarbejdere altid står klar til at tage imod dig.

Book møde