Skip to main content

Emhætter

Valget af emhætte har stor betydning

Synes du, junglen af emhætter kan være svær at navigere i? I St. Ajstrup findes der et væld af emhætter, og før du havde dit eget køkken, skænkede du formentlig ikke emhætten en tanke. Ikke før nu. 

Du har fået dig en lejlighed eller et hus, og nu skal køkkenet have den store tur. Det i sig selv indebærer mange overvejelser - og så kommer du til emhætten. For hvor begynder du din søgen, og hvordan er din smag i emhætter egentlig? 

Her hos St. Ajstrup er vi eksperter i hvidevarer, køkkener, badeværelser og meget mere. Vi ved, hvor svært det kan være at sætte sig ind i den fagre nye verden af muligheder: Og vi står klar til at guide dig. 

Tag udgangspunkt i dine køkkenbehov

Det første du skal gøre, når du er på emhættejagt, er at kende dine egne køkkenbehov. Er du kok, laver du mad til husbehov, eller er du bidt af en gal amatørkok i din fritid? 

Afklar, hvad en emhætte skal kunne gøre for dig. Det indebærer, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: 

  • Hvor ofte bliver der lavet mad i dit køkken?
  • Hvor vigtigt er det visuelle udtryk?
  • Hvor meget må din emhætte koste?

Hvor skal den hænge?

Derudover skal du forholde dig til placeringen af din emhætte. Er den placeret midt i et rum, må den selvfølgelig ikke tage for meget udsyn. Har du et køkkenalrum, skal du måske overveje, om du skal have en emhætte med et meget kraftigt sug, så der ikke er snerten af mados i hele stuen. Man kan også få emhætter, der er installeret direkte i bordpladen, og tager derfor intet udsyn.

Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den rette emhætte til dit køkken og dine behov. 

En emhætte er ikke bare en emhætte

Der er sket meget med køkkenet gennem det seneste halve århundrede. Før så vi, at køkkenet var et lille aflukket rum, hvor husmoderen kunne stå og kokkerere til familien. Det var ofte hendes domæne, og der skulle kun være plads til hende. 

I dag er køkkenet det sted, mange familier bruger det meste af deres tid. Det er her, vi laver mad sammen. Det er her, vi spiser. Og det er her, vi har vores gæster siddende. 

Køkkenalrum står øverst på manges ønskeliste, når boligjagten sættes ind, og det er klart, at emhætten derfor skal kunne indfri andre behov end for blot 10 år tilbage. 

Vi fører en lang række forskellige modeller, så vi kan helt sikkert finde noget til dit køkken. 

Farve, form og funktion

Køkkener er forskellige, og det samme er emhætter. Her på siden finder du emhætter i forskellige farver og former. Dermed kan du vælge den, der passer bedst til indretningen af netop dit køkken. Vi har både emhætter, der ikke vækker stor opsigt, samt emhætter der nærmest er kunstinstallationer i sig selv. 

Se dig omkring. 

Kender du typen? Din emhætte kan sagtens fortælle noget om dig

Køkkenet er som sagt blevet huset kerne. Vores hjem har altid været et sted, der skal være hyggeligt at være, og i dag er huset for mange noget, der skal afspejle hvem vi er. 

En emhætte kan derfor sagtens sige noget om, hvem du er. Måske er du typen, der laver meget mad - og derfor skal din emhætte være mere praktisk end flot? 

Måske er du typen, der slet ikke går op i, hvordan tingene ser ud, men bare gerne vil have en funktionel emhætte?

Og måske har du set en flot emhætte i et boligblad, der vil passe perfekt ind i dit moderigtige køkken? 

Uanset, hvilket type du er, hjælper vi dig i mål med din jagt. Vi har et væld af forskellige modeller, der både appellerer til æstetikeren, kokken og pragmatikeren. Fortæl os hvem du er - så finder vi en emhætte til din type. 

Har du brug for professionel hjælp?

Du er mere end velkommen til at bruge vores ekspertise, når din nye emhætte skal i hus. Vi har mange forskellige kunder med mange forskellige køkkener og behov. Det har rustet os til at kunne vejlede dig vidt og bredt, når du kommer til os. 

Fang os på 98355311 eller skriv en mail på kontakt@st.ajstrup.dk. Så finder vi sammen frem til, hvordan din nye emhætte skal se ud.

Book møde