Skip to main content

Indbygningsovne

Tid til en ny indbygningsovn?

Det er ved at være tid til, at du skal skifte dit gamle køkken ud med et spritnyt et af slagsen, og så skal du selvfølgelig også have en indbygningsovn. Det kan også være, at din gamle ovn trænger til at blive skiftet ud. 

Uanset hvad kan vi hos St. Ajstrup være behjælpelig med en model, der indfrier dine ønsker. Ved du intet om ovne, guider vi dig gerne gennem processen. 

Vi er eksperter i alt fra køkken til garderobe, og vi tilbyder selvfølgelig vores ekspertise til dig - kvit og frit.

Find rundt i det store udvalg af ovne

Der findes overvældende mange forskellige producenter af ovne, og hver producent kommer tilmed med mange forskellige modeller. Det kan være meget at kapere for selv den garvede ovnkender. 

Vi har nøje udvalgt alle vores produkter, og derfor er vi i stand til nemt og effektivt at hjælpe dig med at foretage det rette valg for dig.

Her på siden kan du under produktbeskrivelser finde informationer om eksempelvis: 

  • Rumfang
  • Features
  • Farve

Har du yderligere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte til os. 

Pyrolyse kan gøre din hverdag lettere

Du ved det godt, men du orker det faktisk ikke. Vi taler om rengøring af din ovn. Det er en opgave, der for manges vedkommende bliver udskudt for til sidst at være en meget uoverskuelig opgave. 

Det er her, pyrolyse kommer ind i billedet. Pyrolyse er en funktion, der renser helt uden din hjælp. 

Pyrolyse er i de fleste af vores modeller, fordi der er stor efterspørgsel på det. Du skal helt sikkert vælge en ovn med pyrolyse, hvis du hader at rengøre den. Find dem på siden her. 

Flere rengøringsvenlige funktioner

Ønsker du flere rengøringsvenlige funktioner, kan du med fordel vælge en ovn med pop-ud knapper. 

En pop-ud knap kan nemt trykkes ind, så du hurtigt kan tørre overfladen over med en fugtig klud. Det er nemlig utopi at tro, at hvidevarer i et køkken ikke bliver snavsede. Madlavning både roder og sviner - så hvorfor ikke vælge en variant, der afhjælper rengøringen mest muligt. 

Integreret stegetermometer i din indbygningsovn

Der er stor forskel på, hvordan og hvor meget vi hver især benytter vores køkken. For nogen betyder madlavning ikke så meget i hverdagen, mens det for andre kan være en hel religion. 

Vores ovne dækker både de basale og de avancerede køkkenbehov. 

Find eksempelvis en med integreret stegetermometer. På den måde kan du holde øje med temperaturen i den mad, du har i ovnen. Det kan være ren luksus med et stegetermometer, mens du laver mad. 

Hør os gerne efter, hvilke der har integreret termometer, eller find informationerne under produktbeskrivelserne.  

3-i-1 kombiovn: Hvorfor er det en fordel?

Det kan være en fordel at vælge en kombiovn til dit nye køkken, fordi den både har mikrobølger, grill og varmluft.

Denne type kommer ofte i et mere kompakt format, mens dens multifunktioner gør den lige så funktionsdygtig som en almindelig ovn. 

Flere vælger faktisk at benytte den som en ekstra ovn i køkkenet. Det kan være dejligt med to - især hvis du går meget op i madlavning. 

Hvor skal din indbygningsovn være?

Der er flere ting, du skal overveje, når du kigger efter en ny ovn. Hvor mange features skal den have, og hvor skal den fysisk placeres i rummet. 

Flere og flere vælger at placere den i en højde, der er nem at tilgå. Skal din ovn placeres nær gulvet, vil vi altid anbefale at gå efter en med børnesikring. Se efter den funktion under hver produktbeskrivelse, eller spørg os ad. 

Skal vi hjælpe dig i mål?

Her på siden finder du mange ovne, og hvordan skiller du får fra bukke? Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du har helt styr på, hvad de forskellige varianter kan gøre for dig. 

Ring til os på 98 35 53 11 og fortæl os om dine ønsker. Så finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig. Skriv også gerne en mail til kontakt@st-ajstrup.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Book møde