Skip to main content

Køle-fryseskabe

Et køle-fryseskab er ofte det oplagte valg

Køleskab, køle-fryseskab eller kummefryser. Hvad skal du vælge? Her på siden finder du et stort udvalg af køle-fryseskabe, og herunder vil du blive lidt klogere på, hvorfor du skal vælge sådan et. 

Hos St. Ajstrup har vi årelange erfaringer med blandt andet køkkener og hvidevarer, og vi tilfredsstiller dagligt vores kunders behov. Derfor vil du blive mødt af et team, der er ekstremt kundeminded. Det er vi, fordi vi samler på tilfredse og glade kunder - og det kræver god service. 

Se dig omkring, og spørg endelig, hvis du er i tvivl om det mindste. 

Derfor bør du vælge et køle-fryseskab 

Det er dig selv, der i sidste ende beslutter, om et køle-fryseskab er den rette løsning for dig. Her får du dog nogle argumenter, der taler for. 

Denne variant er ideel til dig, der bor i en lejlighed, hvor der ikke er plads til en stor skabs- eller kummefryser. De fleste af os vil før eller siden få brug for fryseplads, og jo større vores familie er, jo større behov for frys har vi. 

Bor du i en lejlighed, vil du formentlig gerne have lidt fryseplads, så der er plads til at handle lidt større ind eller fryse en rest ned, du ikke får spist. Fryseplads forhindrer madspild og gør det muligt at handle større ind. 

Hvis du bor i en lejlighed, er det derfor et oplagt valg til dig. 

Har du brug for ekstra køleplads?

Står du og mangler lidt ekstra køleskabsplads? Så kan et skab med integreret fryser og køler være det helt rigtige for dig. På den måde får du tilfredsstillet dit kølebehov og samtidig udvidet din fryseplads. 

Fordelene ved den løsning er, at du kan slå to fluer med et smæk. Og med vores store udbud kan du sagtens finde et køleskab, der opfylder dit ønske om ekstra køleplads samtidigt med lidt ekstra frysekapacitet. 

Smarte funktioner, der gør hverdagen lidt lettere

Der kommer hele tiden gadgets på markedet, der gør hverdagen lidt lettere. Flere og flere husstande er indehavere af en robotstøvsuger eller plæneklipper. Teknikken forenkler i mange tilfælde dagligdagen, og det er faktisk også tilfældet i nogle køle-fryseskabe. 

Du kan faktisk få et med en selvafrimende fryser. Det betyder, at du er fri for selv at afrime fryseren, som vi jo godt ved, de færreste af os får gjort ofte nok. 

Er det en funktion, du ønsker, hjælper vi dig gerne med at finde det rette produkt til dig. 

Vær også opmærksom på, at nogle af vores skabe kommer med vendbare døre. Det er en fordel, hvis det på et tidspunkt skal have en ny placering. Det er noteret i produktbeskrivelsen, hvis der er vendbare døre, og er du i tvivl, hjælper vi selvfølgelig hellere end gerne. 

Find køle-fryseskabe i forskellige prisklasser

Tag et kig på vores side. Du vil opdage, at du kan få modeller i mange forskellige størrelser og prisklasser. Afdæk dit behov, og vælg det skab, der bedst passer dertil. 

Du kan finde skabe med god fleksibilitet, variable inddelinger og med forskellige features. Find ud af, om du ønsker mere køl end frys, mere frys end køl eller måske en lige inddeling. 

Det gode energimærke

En ting er sikkert, når du er på jagt efter nye hvidevarer. Energimærket er næsten altid i top på de nye skabe. Der er altså penge at spare på din elregning, hvis du bruger lidt penge på at opgradere hvidevarer i dit hus, sommerhus eller lejlighed. 

Skal vi guide dig gennem din søgen?

Det kan være uoverskueligt at finde det rette udstyr til dit hjem, og her kommer vi glædeligt ind i billedet. Vi arbejder med hvidevarer hver eneste dag, og vi hjælper selvfølgelig også dig i din søgen. 

Kontakt os på 98 35 53 11 eller skriv til vores mail. Vi vil så gerne hjælpe dig med at finde det rette produkt, der dækker netop dine behov. Kender du ikke dine kølebehov, ved vi lige, hvordan vi skal finde frem til dem.

Book møde