Skip to main content

Komfurer

Nyt Komfur? Lad os hjælpe

Komfurer kan efterhånden være lidt af en videnskab, og vi forstår til fulde, at det kan være svært at finde hoved og hale i det store udvalg. Derfor synes vi, alle fortjener god vejledning, når et nyt skal i hus. 

Hos St. Ajstrup har vi mange års erfaringer med køkkener. Det betyder, at vi nøje har fulgt udviklingen i de forskellige produkter, og det betyder også, at vi kan hjælpe dig i mål. 

Vores produkter er omhyggeligt udvalgte - du fortjener nemlig kvalitet til dit køkken. Ring til os, hvis du har spørgsmål. 

Hvilke funktioner kan du se frem til med et nyt komfur? 

Mange af vores komfurer kommer med såkaldte 11+1 funktioner. Det er blandt andet funktioner som: 

  • Pizzafunktion
  • Varmluft
  • Optøning
  • Lynvarmning

Og meget mere. 

Er du nysgerrig på funktionerne på de enkelte modeller, kan du læse en mere udførlig beskrivelse under hvert produkt. Synes du stadig, du mangler svar på dine spørgsmål, skal du endelig ringe til os. Vores hvidevare-konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. 

Keramisk kogeplade eller induktion: Hvilken type er du?

Kogeplader er en videnskab i sig selv. En kogeplade kan være en hel religion for nogen, så derfor er det slet ikke lige meget, hvilken slags du vælger. 

Induktion har efterhånden været på markedet i flere år, men der er mange, der ikke har stiftet bekendtskab med det endnu. Derfor vil vi selvfølgelig anbefale vores kunder at prøve det af, før de vælger induktionsplader.

En kogeplade med induktion vil også ofte kræve, at du skifter dine gryder ud. Vi vil meget gerne hjælpe dig, hvis du vil vide mere om fordele og ulemper ved både keramiske kogeplader og induktion.  

Få et komfur med justerbar højde

Gennem vores liv bruger de fleste af os uendeligt mange timer i et køkken. Derfor er det vigtigt at have en god arbejdshøjde, så vi ikke belaster vores krop unødigt. 

Her på siden finder du modeller med justerbare højder. Det er en fordel, hvis din familie består af medlemmer med store højdeforskelle. På den måde kan du indstille komfuret, så det passer til den enkelte. 

Ønsker du gode bageresultater?

Komfurer kommer i dag med mange fordelagtige funktioner, der gør madlavningen lettere. Vælg eksempelvis et med 3D varmluft, der hjælper dig med at få flotte bageresultater. 

3D varmluft sikrer, at du kan have tre plader i ovnen på samme tid, men ikke behøver at gå på kompromis med resultatet. Varmen bliver flot fordelt i ovnen. Det er enhver amatørbagers drøm med 3D varmluft. 

Forvirret? Spørg os endelig, hvis du er nysgerrig på flere funktioner. 

Rengøring og madlavning går hånd i hånd

Vi kan næsten alle blive enige om, at rengøring af ovne er noget, der ofte bliver nedprioriteret. Det er en kedelig og uoverskuelig opgave, og jo mere vi forsømmer det, des mere vanskeligt bliver det at få bugt med skidtet. 

Derfor har flere og flere producenter indlagt katalytisk selvrens eller pyrolyse, der betyder, at du ikke skal gøre din ovn ren igen. Pyrolysen klarer det for dig. 

Det er bare mere tilfredsstillende og hygiejnisk at lave mad i en ovn, der er fri for snavs og sod. 

Find det rette look og de rette funktioner

Her på siden finder du forskellige størrelser, funktioner og farver. Så der er altså god mulighed for at finde det, der passer ind til dit køkken. 

Find komfurer i hvid, stål eller sort - eller med funktioner som: 

  • Kogezoner med dobbeltzoner
  • TouchTimer
  • Børnesikring
  • Induktionsbooster
  • CookControl

Og meget mere. 

Har du brug for vejledning, når du går på komfurjagt?

Det kan virke meget overvældende, når du skal finde det rigtige udstyr til dit køkken. Derfor står vi til rådighed for dig. 

Du kan tale med en medarbejder i telefonen på 98 35 53 11. Så afklarer vi sammen dine ønsker og finder en løsning, der passer bedst muligt til disse. Du kan også skrive en mail til os på kontakt@st-ajstrup.dk. Vi sørger for, din forespørgsel havner hos en kyndig medarbejder, der kan vejlede dig på bedst mulig vis. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Book møde