Skip to main content

Kummefrysere

Kummefryser til det store behov

Jo ældre vi bliver, des større bliver vores behov for frysekapacitet også. Sådan er det i hvert fald ofte. Kommer der børn til, vil mange af os nyde at kunne handle stort ind og opbevare maden i fryseren. Det kan også være, du er jæger og fra tid til anden kommer hjem med vildt. Og så er det rart med en stor fryser. 

Uanset hvad årsagen er, er vi hos St. Ajstrup leveringsdygtige i kummefrysere, der kan dække de flestes behov. Er du ny ud i verdenen af frysebokse, kan du starte med at se på siden her.

Sidder du tilbage med spørgsmål, er vi klar til at lytte. 

Derfor er en fryseboks en god idé

En fryseboks er ofte forbeholdt dem, der bor i eget hus, eller som har plads i kælderen i lejlighedskomplekset. Den er perfekt til dig, der: 

  • ønsker at handle stort ind og derved spare tid og penge.
  • driver en virksomhed, hvor det er nødvendigt at have madvarer eller andet på frost.

Vi har et bredt udvalg i mange forskellige størrelser. Du kan derfor finde den boks, der passer til dit behov. 

Er du træt af at afrime? Gå efter Low Frost-teknologi

Når du kigger vores produkter igennem, kan du med fordel se på de forskellige produktbeskrivelser. Her vil du opdage, at nogle af vores produkter kommer med den såkaldte Low Frost-teknologi. 

Som navnet så fint antyder, betyder det, at du ikke behøver at afrime din fryser nær så ofte, som du ellers plejer.

Det er de færreste af os, der faktisk afrimer vores fryser så ofte, som vi burde. Det kræver meget arbejde, og det kræver endnu mere arbejde at afrime en stor kummefryser, hvor alt indhold skal ud. 

Hader du at afrime, skal du vælge en model med Low Frost-teknologi. 

Optimeret energiklasse på din kummefryser

I mange år har en fryseboks været en stor energisluger, og det har været tydeligt på elregningen. Sådan behøver det ikke være længere. Mange af modellerne på siden her kommer i energiklasse A+. 

Betyder energibesparelsen noget for dig, kan du under hver produktbeskrivelse se energiklassen. 

Har du svært ved at gennemskue forskellen på de forskellige modeller, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi svarer dagligt på spørgsmål, og vi elsker at hjælpe vores kunder. 

Lagerfryseboks: Kummefryserens Rolls Royce 

Skal du bruge en kummefryseboks til almindeligt husbehov, anbefaler vi at finde en model med en kapacitet på 300-500 liter. 

Har du et behov for mere frysekapacitet, kan du med fordel se på vores lagerfrysebokse, hvor kapaciteten kommer op over 600 liter. Det er, som navnet indikerer, til dig, der har brug for en boks til frys på dit lager.

Det er ofte virksomhedsejere, der køber en sådan en variant, men ønsker du en i privaten, skal du selvfølgelig have det. 

Er du i tvivl om forskellen på de forskellige modeller, hører vi gerne fra dig. 

En fryseboks med fleksibel indretning

Alle vores modeller kommer med trådkurve, der er lige til at placere øverst i kummefryseren. Det er en fordel, så dine madvarer ikke bare skal ligge i ét stort rum. 

Kurvene gør det muligt at have struktur. På den måde kan du organisere din fryser og nemt finde det, du lige står og mangler. 

Der er forskel på, hvor mange trådkurve boksene indeholder. Det kan du blive meget klogere på, når du læser produktbeskrivelserne. 

Er du allerede nu ved at tabe modet, skal du bare ringe til os. Vi kan hurtigt finde den model, der passer bedst til dig. 

Vi hjælper dig med at finde din nye fryseboks allerede i dag

Hos St. Ajstrup er vi eksperter i alt fra køkken til garderobe, og vi har gennem årene vejledt mange kunder til det bedste match til dem. Vi er også klar til at vejlede dig. 

Ring til os på 98 35 53 11, hvis du har det mindste spørgsmål. Fang os også gerne på kontakt@st-ajstrup.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål. 

Vi ser frem til at indfri dine ønsker og behov.  

Book møde