Skip to main content

Forkæl dit køkken med en loft-emhætte

Vil du gerne have installeret en ny emhætte i dit køkken? Og er det vigtigt for dig, at du både får en emhætte, der kan suge tilstrækkeligt med os fra madlavningen, men som også er diskret og flot at se på?

Hos St. Ajstrup kan vi tilbyde dig en række af loft-emhætter. Vi forhandler emhætter fra forskellige producenter, der alle er anerkendte for deres høje kvalitet, og som også har sans for design og æstetik.

Drømmer du om et køkken, der er funktionelt og indbydende fra top til tå? Så har vi de helt rigtige hvidevarer til dig.

Kig dig omkring her på siden for at se vores udvalg – og kontakt os altid gerne, hvis du har et eller flere spørgsmål, som du gerne vil have besvaret.

Hvorfor købe en loft-emhætte?

  • Den er integreret i loftet.
  • Den tager ingen plads i dit køkken.
  • Den er ikke særligt iøjnefaldende, og den er meget diskret.
  • Den er ikke i vejen, når du står med hovedet ind over kødgryderne.
  • Den tilfører dit køkken et moderne udtryk.
  • Du kan vælge mellem forskellige modeller med forskellige funktioner.

 

Ethvert moderne køkken fortjener en loft-emhætte

De store klodsede emhætter, der hænger ned over komfuret og tager masser af plads og udsyn i dit køkken, er ved at være fortid. Og gudskelov for det.

Det kan være et stort irritationsmoment i hverdagen, hvis du jævnligt slår hovedet ind i emhætten, når du skal ind over det inderste blus på komfuret for at se, om vandet med kartofler koger.

En emhætte, der hænger i loftet, er på ingen måde til gene, og du opdager faktisk næsten ikke, at den er der.

 

Skab et godt arbejdslys i dit køkken

Uanset hvilken emhætte du vælger her på siden, får du et godt arbejdslys med i købet.

Selvom emhætten er monteret oppe i loftet, betyder det ikke, at den ikke kan lyse dit køkken op. Faktisk får du et usædvanligt godt lys, når du, med din fjernbetjening, tænder for lyset i en lofthængt emhætte.

Det er vigtigt at få indrettet dig med et godt lys i dit køkken.

I de mørke vintermåneder kan mørket meget vel være faldet på, når du kommer hjem fra arbejde og skal i gang med at tilberede aftensmad.

Og nogle gange vil du sikkert også finde dig selv i gang med at bage boller eller kage på en sen aften, så du kan glæde dine kolleger eller dine børns klassekammerater med hjemmebag dagen efter.

 

Loft-emhætte i forskellige farver og materialer

Drømmer du om en hvid emhætte til dit køkken? Eller har du nærmere en emhætte i rustfrit stål i tankerne? Uanset hvad du er til, så finder du en række af gode bud her på siden.

Vores emhætter fås i et bredt udsnit af farver og materialer, så du altid kan finde en, der kan passe ind i den stil og det udtryk, som du har formået at få frem i dit køkken.

Er alle de andre hvidevarer i dit køkken i rustfrit stål? Så kan det være at foretrække at finde en emhætte i samme materiale. Har du et helt hvidt køkken, så kan du enten vælge at bryde det op med en sort eller stålfarvet emhætte, eller du kan fortsætte i den samme stil og gå med en hvid emhætte.

Det er ene og alene et spørgsmål om smag og behag – og det er dig, der sætter rammerne i dit køkken og i dit hjem.

 

Har du brug for vores hjælp? Skriv eller ring til os

Har du spørgsmål til et af vores produkter her på siden? Eller vil du gerne have vores hjælp til at bestille den emhætte til loftet, som du har udset dig?

Så ring eller skriv endelig til os. Vi hjælper dig gerne med dit køb, så du kan fingrene i en emhætte til dit køkken hurtigst muligt. Giv os et kald på telefon 98 35 53 11 eller skriv til os på kontakt@st-ajstrup.dk. Så vil vi gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig på vej og give dig svar på dine spørgsmål.

Alternativt kan du også stikke hovedet forbi en af vores butikker. Du finder os i både St. Ajstrup, Brønderslev og Viborg, hvor vores erfarne medarbejdere står klar til at tage imod dig.

Book møde