Skip to main content

Tørretumblere

Tørretumblere i bedste kvalitet

En tørretumbler er ren luksus. Der er dog stor forskel på, hvordan den bedst bruges, og derfor findes der også mange forskellige modeller med forskellige funktioner. 

Er du en af dem, der sjældent lufttørrer dit tøj, vil du måske gerne have en maskine med en lang række forskellige programmer, der skåner dit tøj på bedste vis. 

Er du den type, der kun tumbler håndklæder og sengetøj, betyder mængden af programmer formentligt ikke så meget. 

Uanset hvad kan vi hos St. Ajstrup tilbyde produkter til enhver smag. Fortæl os om dit behov - så finder vi den rette til dig. 

Miljø- og brugervenligheden er i top

Vi skal ikke mange år tilbage, før udvalget af tørretumblere ikke var særligt stort. Sådan er det ikke længere. Der er mange gode producenter, der hver dag arbejder på at gøre deres maskiner endnu bedre - både for dig og for vores miljø. 

Det vil du tydeligt mærke, når du ser vores produkter. Der findes en lang række funktioner til forskellige maskiner, så det handler om at finde en, der dækker dine personlige behov. Men kender du overhovedet dem?

Hvis ikke, hjælper vi dig med at finde dem. 

Få en tørretumbler med mange funktioner

Herunder er et udsnit af de funktioner, mange af maskinerne tilbyder. Nogle maskiner vil indeholde dem alle, mens andre måske kun tilbyder en del af dem. Under vores produktbeskrivelser, kan du se, hvilke funktioner de enkelte tumblere kommer med: 

  • Auto Dry: sensorstyring sikrer forskellige tørhedsgrader
  • Auto Strygetørt: Sikrer restfugtighed
  • Auto Jeans: Velegnet til tøj med tykke sømme
  • Auto Frotté: Til håndklæder og morgenkåber
  • Auto syntetisk: Velegnet til syntetiske materialer
  • Auto normalt tørt: Til ikke-sart bomuldsmateriale
  • Program til sengetøj
  • Skjorteprogram
  • Program til silke og uld

Og mange, mange flere. Har du spørgsmål til funktionerne, er vores konsulenter parate til at hjælpe dig. 

Energiklasse A+++: Bedre bliver det ikke

Noget, der er vigtigt for både os og producenterne af maskinerne, er, at de er energivenlige. Det er selvfølgelig en fordel for din elregning, men det er altså også en fordel for vores klima. 

Og er der noget, fabrikanterne gerne vil være foregangsmænd på, er det klima. 

Det bakker vi selvfølgelig op om, og det gør de fleste af vores kunder også. Derfor vil du se, at modellerne på siden her ofte kommer i en energiklasse A+++.

Hvorfor skal du gå efter Eco Dry?

Energiklassen er én ting. Eco Dry er noget andet. Du skal vælge Eco Dry, hvis du vil have en tumbler, der garanterer konstant lavt energiforbrug og korte tørretider. Og det vil de fleste. 

Derudover kan du også møde en funktion, der hedder Eco Hybrid. Den funktion kan spare dig for 30 procent af tørretiden. Tumbler du alt dit tøj, vil både Eco Dry og Eco Hybrid være gode funktioner for dig, da det sparer en masse tid og en masse penge på din elregning. 

Vil du gerne vide, hvilke tørretumblere der har disse funktioner, kan du enten klikke dig igennem vores produktbeskrivelser eller blot ringe til vores hvidevarer-konsulenter. 

Skal det være nemt at tørre tøj?

Selvfølgelig skal det være nemt. Det er generelt nemt at tørre tøj i en maskine, men der er faktisk funktioner, der kan spare dig for lidt mere tid. 

Nogle af vores produkter indeholder en selvrensende kondensator. Vælger du sådan en model, slipper du altså for selv at skulle rengøre maskinen. Du kender dig selv bedst, og derfor ved du også, om det vil være en unik funktion for dig. Det er nemlig ikke alle modeller, der kommer med selvrensende kondensatorer. 

Lad os hjælpe dig godt på vej

Vi ved godt, der er mange ting at forholde sig til, når du går på jagt efter en ny hvidevarer. Og uanset om det er første eller tredje gang, du skal have en ny, vil der næsten altid være noget, du har spørgsmål til. 

Derfor sidder vi klar til at tale med dig og vejlede dig til det rette køb. Ring til os på 98 35 53 11, så tager vi en uforpligtende snak. 

Skriv også gerne på kontakt@st-ajstrup.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse. 

Vi ser frem til at hjælpe dig, så dit tøj kan blive ordentligt tørt.

Book møde