Skip to main content

Nordic Classic

Nordic Classic - oser af landlig idyl og charme

Et køkken er ikke bare et køkken - det er boligens hjerte. Og derfor byder vi på det mest romantiske køkken med landlig charme - nemlig Nordic Classic. Nordic Classic-køkkenet har den smukkeste og mest romantiske overflade. Lad dig ikke narre af det smukke ydre for inde bag de bløde fronter, gemmer sig et solidt indre, der kan modstå hverdagens brug. 

Nordic Classic har charmerende vitrinelåger og smukke rammeudfræsninger, der er solidt rodfæstet i nordisk kulturhistorie og er selve essensen i det skandinaviske køkken. Kort sagt er det nostalgi, der aldrig går af mode. Det klassiske, smukke køkken fuldendes med detaljer, der emmer af hyggelig atmosfære og enestående håndværk. Med udgangspunkt i danske håndværkstraditioner giver JKE dig et væld af detaljer såsom sprosser, små skuffer og smukke, rillede paneler. 

Med Nordic Classic får du et stilrent, charmerende, idyllisk og solidt køkken til en god og fornuftig pris. Lad dig friste af de romantiske overflader, der oser af landlig, charmerende idyl. Og lad dit hjem få et enestående og solidt håndværk ind. Hos St. Ajstrup finder du dit drømmekøkken fra JKE.

 

Nordic Classic - veludført kvalitet og enestående håndværk

Elsker du også den herskabelige stil med smukke detaljer, så er Nordic Classic lige noget for dig. Køkkenet byder på utallige nostalgiske detaljer. Nordic Classic er en romantisk køkken-model, der på fineste vis danner rammen om et elegant og luksuriøst køkken, der er en herregård værdig. Nordic Classic-køkkenet byder på en bred låge med en ramme, der er udført i almue. Et køkken med denne lågetype emmer af af nordisk, landlig charme, hvor kvalitet og enestående håndværk går hånd i hånd. 

Nordic Classic kan du med fordel indsætte der, hvor du ønsker et gennemført, nordisk køkken - uanset om det er i sommerhuset, hjemme på gården eller i den herskabelige lejlighed, så passer Nordic Classic altid ind. Med de charmerende overflader af sanselige materialer skaber Nordic Classic køkkenet den helt rigtige lune atmosfære i dit hjem. Det populære design emmer af nordisk hygge og danner skønne rammer, der indbyder til samvær.

  

Et alsidigt køkken - perfekt til ethvert hjem og enhvers hverdag

De fleste er ret enige om, at køkkenet er det vigtigste rum i vores bolig. Køkkenet bliver brugt hyppigt hver eneste dag, hvilket dermed også stiller store krav til både køkkenets funktionalitet og stil. Et køkken skal være præcis, som du ønsker det. Nordic Classic forener smukt og romantisk design med funktionalitet uden at gå på kompromis med kvaliteten deraf. 

Det charmerende design og de slidstærke materialer sikrer dig det ideelle køkken, der både er nemt at vedligeholde og smukt at lade blikket falde på. Her får du et fantastisk, alsidigt køkken, det tåler hverdagens brug til UG. 

Nordic Classic-køkkenet er nemt at rengøre og holde æstetisk i mange år. Rengøringen klares hurtigt med en fugtig klud, mens de slidstærke materialer er hårdføre over for ridser. Køkkener fra JKE er til for at blive brugt. Du kan derfor roligt bruge dit nye køkken flittigt hver eneste dag.

 

Få inspiration til dit nye køkken hos St. Ajstrup

Et stilsikkert design, langtidsholdbare materialer og godt håndværk er opskriften på det perfekte køkken til din bolig, dit sommerhus eller til lejligheden. Hos St. Ajstrup finder du Nordic Classic fra JKE, der opfylder alle parametre for at være det ideelle køkken for dig. Her kan du skabe netop dit drømmekøkken, hvor alle funktionelle behov opfyldes. 

Der findes et hav af køkkendrømme, og der er aldrig to ens drømme, når det kommer til et nyt køkken. Hvordan ser dit ideelle og perfekte køkken ud? Er det et åbent og lyst køkken-alrum med rigeligt plads til madlavning, eller skal det have små, hyggelige detaljer? Har du mange tanker og drømme, hvor du ikke helt kan beslutte dig? Og mangler du måske en smule inspiration? - så kan du bestille vores katalog, der bugner af eksemplariske køkkenløsninger. Hos os finder du altid inspiration til dit nye Nordic Classic køkken.

Du vælger helt selv prisniveauet for dit køkken, for vi tilbyder noget til ethvert budget. På vores hjemmeside og i vores showroom viser vi dig forskellige eksempler på køkkenløsninger med Nordic Classic. Lad dig inspirere af de mange muligheder eller lad os høre, hvordan dit nye drømmekøkken ser ud. Slip drømmene løs med køkkener fra JKE hos St. Ajstrup.

Book møde