Skip to main content

Nordic Craft

Tidløs elegance med Nordic Craft

Drømmer I om et nyt køkken, der passer til både jeres hjem og jeres behov, som fremhæver jeres stil og kan holde til at blive brugt i mange år? Et rum, der skaber den rette ramme for mange års brug. Så bør I overveje Nordic craft køkkenet fra JKE. 

 

Funktionalitet og æstetik

Med Nordic Craft  får I et funktionelt og smukt nyt køkken, der med sit rolige formsprog og diskrete afrundede detaljer udgør en klassisk, langtidsholdbar og ikke mindst en bæredygtig løsning. De smukke, fingertappede træskuffer er f.eks certificerede, således kommer træet udelukkende fra skove, hvor der kontinuerligt plantes nye træer. Ligesom der bidrages til at forbedre levevilkårene for lokalbefolkningen. Et bæredygtigt, langsigtet og fornuftigt valg. 

Nordic Craft køkkenet fra JKE udmærker sig foruden sit bæredygtige fokus også med sin æstetiske brug af egetræ og sin rene skandinaviske formgivning, som et stilsikkert og tidløst valg, når køkkenet skal fornyes eller et nyt hjem skal bygges op.

 

Byd naturen indenfor

Byd naturen, varmen og hyggen ind med et køkken, der med sin hyldest til det naturlige, nordiske udtryk vil være en smuk og langsigtet investering i jeres liv og hjem i mange år fremover. 

Særligt de massive fingertappede træskuffer, der på elegant vis understreger Nordic Crafts nedtonede elegance skiller sig, på alle parametre, ud fra markedets øvrige skuffetyper. Skufferne er produceret i egetræ, og fremstår derfor stærke og i smuk bearbejdning. Brugen af et naturligt materiale som netop egetræ bidrager til, at elementerne med årene vil få en flot patinering, så de ikke fremstår slidte og kedelige, men derimod med et smukt udtryk efter mange års brug. 

 

Praktisk og anvendeligt

Skufferne kan bruges som indvendige bakker for et flot, gennemført og eksklusivt udtryk fra inderst til yderst. De kan ligeledes fungere som udvendige skuffer uden ekstra skuffefront, der bidrager til et roligt og raffineret helhedsindtryk til jeres køkken. Nordic Craft skufferne kan naturligvis benyttes med JKEs mange andre flotte køkkenmodeller. I kan således skabe et personligt og holdbart køkken, der omfavner netop jeres personlige stil og jeres unikke behov. En løsning, der møder jeres specifikke krav til hjemmets vigtigste rum.

Skufferne bruges netop ofte i samspil med andre af JKEs køkkenmodeller. De kan f.eks bruges til en køkkenø eller underskabe, ligesom de kan kombineres med højskabe og overskabe, der er produceret i andre materialer, såsom finer eller linoleum. 

Falder valget på et Nordic Craft køkken af snedkerkvalitet tilvælger I de langsigtede løsninger, smukke materialer og et design, hvor holdbarheden er gennemgribende i både form og funktionalitet. 

Et enkelt design, der aldrig går af mode.

 

Køb Nordic Craft-køkken hos St. Ajstrup

Falder valget af køkken på et Nordic Craft køkken fra St. Ajstrup, er der kyndig vejledning at hente - fra de første spæde, overvejelser til det færdige produkt står klart til brug i jeres hjem. 

Hos St. Ajstrup ved vi nemlig, at køkkenet i rigtig mange familier er et af hjemmets vigtigste rum. Hjemmets hjerte kunne man fristes til at sige. Køkkenet er ikke længere kun et rum til praktiske gøremål, men også et rum, der danner rammen for hverdagens små og store øjeblikke. 

 

Vi hjælper hele vejen

Hos st. Ajstrup bestræber vi os på at levere en helhedsoplevelse, hvad enten I blot skal have lavet en lille fornyelse til noget allerede eksisterende eller det er en større ombygning I drømmer om. Derfor er nærværende og specialiseret rådgivning en kerneydelse hos os. Vores løsninger er individuelt tilpassede og afrundede i forhold til jeres specifikke drømme,ønsker og behov for netop jeres køkken. Derfor får I fra start tilknyttet en fast kontaktperson, der gennem hele forløbet følger jer i jeres køkkendrøm. En faglig og kompetent rådgivning, der sikrer, at jeres køkkendrøm bliver realiseret.

Er drømmen et Nordic Craft køkken fra JKE, der på smukkeste vis forener de praktiske krav i en elegant, moderne finish, der inviterer til alt fra madlavning over lektielæsning til hyggelige middage i gode venners eller familiens selskab, så står vi hos St. Ajstrup klar med råd og vejledning.

Book møde