Skip to main content

Nordic Frame

På jagt efter dit drømmekøkken?

Der er mange overvejelser forbundet med jagten på drømmekøkkenet. Først og fremmest bør man vurdere, hvilken stil køkkenet skal have, for at det passer ind til boligen, hvor køkkenet skal leve. Bor du i herskabsvilla med charmerende detaljer, kan et nyt og minimalistisk køkken skabe en kontrast til det ældre og hyggelige, omvendt vil nogle mene, at man skal vælge et køkken, som passer til boligens originale stil.

Vi ved, at det er svære valg, der skal træffes, og meningerne kan være delte. Derfor er det vigtigt, at du tænker det nye køkken som en samlet helhed i dit hjem, og samtidig mærker efter hvad din mavefornemmelse, fortæller dig.

 

En køkkenmodel som imødekommer dine behov 

Ved St. Ajstrup har vi et bredt sortiment af køkkenmodeller, som passer til mange forskellige stile og hjem. Vi kan derfor forsikre dig om, at du hos os kan sammensætte lige netop det nye køkken, som tilføjer dit hjem den helt rette stemning og gode atmosfære.

Blandt vores køkkenmodeller findes Nordic Frame, som er en minimalistisk rammelåge i et klassisk design, som vi oplever, passer ind i de flestes bolig - særligt i det moderne nordiske hjem. Du får nemlig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på designet ved blandt andet at vælge, om du ønsker træfiner eller malede fronter.

 

Passer drømmekøkkenet ind i dit hjem?

Selvom et køkken er flot præsenteret på billeder, og man selv får lyst til at eje det, er det ikke sikkert, du vil få den samme oplevelse, når det kommer hjem i din bolig. Mange køkkendesigns er dekorative, og man kan let lade sig fascinere af de mange modeller og muligheder, som i starten af processen er et godt udgangspunkt for at finde ud af, hvilken stil der tiltaler en mest. Det er dog ikke kun inspirationsbilleder, man skal vælge ud efter, når det endelige valg skal træffes, man skal også forsøge at forestille sig det samlede helhedsindtryk i den bolig, hvor det nye køkken skal bo. Det kan måske være svært at forestille sig, før det sker i praksis, og her kan det være en god idé at rådføre sig med en fagperson.

Hos St. Ajstrup er vi klar til at hjælpe dig, når de store beslutninger skal tages. Med vores erfaring inden for køkken og hvidevare, ved vi, at det kan være svært at forestille sig, hvordan ens nye køkken vil se ud i hjemmet. Derfor kan vi hjælpe dig med illustrationer og meget mere, som gør processen mere håndgribelig.

 

Nordic Frame – rammelåger der kan designes præcis til dig

Med vores populære rammelåge Nordic Frame, kan du skræddersy lige netop de rammelåger, som vil passe til dit hjem og stil. Trænger dit hjem til nuancer, der giver din bolig sjæl og varme, kan det nemt integreres i køkkenet. Her kan du med fordel byde naturen velkommen og vælge træfiner i hvid ask og eg i fem forskellige varianter. Træets lune vil især give en flot kontrast til det lyse og minimalistiske hjem. Afhængigt af hvilken træsort du vælger, vil du få mere eller mindre varme ind i din bolig.

Har du forelsket dig i rammelågen i varm eg, vil du opnå den fulde mætning af træets gyldne farve, som giver det stilrene hjem et flot modspil. Hvis valget derimod falder på en rammelåge i røget eg, vil du opnå naturens varme kombineret med en kølig tone, som også er et populært valg i de nordiske hjem. Ønsker du i stedet at bevæge dig mod lysere toner, vil varianterne ’eg natur’ eller ’eg hvid’ måske falde i din smag, her får du naturmaterialets sjæl og charme, uden at nuancere bliver mørke. Nordic Frame rammelågen i mørk eg har der været stor efterspørgsel på indenfor de seneste år, den mørke farve skaber et maskulint og råt modstykke til et ellers hvidt og stilrent hjem.

Du kan også vælge Nordic Frames rammelåger med malede fronter. Det er en oplagt mulighed for at få integreret en farve i dit ellers lyse hjem, eller omvendt få skabt en basisfarve i et farverigt hjem. Du kan vælge mellem en bred palette af forskellige nuancer, og ligesom med træfinerne, bør du også her overveje, hvorvidt du ønsker varme eller kolde toner i dit køkken og dernæst mætningen af den varme eller kolde tone.

Vi ved, at det ofte kræver betænkningstid, når man skal beslutte sig for, hvilken farve man ønsker sine rammelåger i. Derfor er det vores fornemmeste opgave, at vi ud fra dine behov og ønsker imødekommer den eller de farver, som kunne være ideelle for dit drømmekøkken, hvortil vi kan give dig farvekort og kataloger med hjem. Vi glæder os til at hjælpe dig med at designe det perfekte køkken for dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Book møde