Skip to main content

Nordic Inline

Nordic Inline - nordisk kvalitet og design

Oplev et køkken i ro og balance med Nordic Inline. Køkkenet emmer af godt håndværk og indkapsler hele essensen af enkelt, nordisk design og kvalitet. De stilsikre, grebsfri låger med de glatte overflader sikrer et enkelt og eksklusivt udtryk, der fremhæver alle detaljerne i dit køkken - uanset din personlige stil. Med Nordic Inline kan du få dit køkken, lige som du ønsker det. 

Nordic Inline fronterne findes i et væld af forskellige materialer og farver. For et minimalistisk udtryk står ensfarvede fronter elegant og tidløst. Ønsker du et unikt køkken, kan forskellige farver og materialer kombineres for at opnå et køkken med unikke detaljer og kontraster. Få dit helt eget køkken med farver og materialer efter dit ønske. 

Køkkenet er det vigtigste rum i hjemmet. Det er her kaffen brygges, venner samles og familien sammen tilbereder lækre måltider. Det er her livet leves. Derfor skal kvalitet og design gå op i en højere enhed, for at opfylde dine ønsker til både stil og funktionalitet. Oplev alle kvaliteterne med Nordic Inline køkkenserien. 

 

Et væld af muligheder med Nordic Inline

Drømmer du om et køkken i hvid højglans, varm eg eller klassisk sort? Udvalget i Nordic Inline køkkenserien byder på et flot udvalg af de grebsfri låger i forskellige farver og materialer. 

Finér

Byd naturen indenfor i dit køkken med fronter af finér. Træet står i flot kontrast til de stilrene linjer, hvilket giver køkkenet dit helt personlige præg. Finéret findes i hvid ask samt fem nuancer af eg.

Linoleum

Skal fronterne være matte, bløde og lette at rengøre, er linoleum det ideelle materiale til dine køkkenfronter. Med den behagelige følelse af den fløjlsbløde overflade og det slidstærke naturmateriale får du et sanseligt køkken, der er let at rengøre. Linoleum kommer i seks flotte nuancer. 

Laminat

Med laminat får du et materiale, der på én og samme tid både er smukt og slidstærkt. Og så er det også budgetvenligt. Netop derfor er laminat et populært valg til køkkenfronter. Du finder laminat i syv moderne farver. 

Malede fronter

Skal der skrues ekstra op for farverne? Med malede fronter har du mulighed for at få din yndlingsfarve i dit køkken. Her kan du vælge imellem ca. 2.000 forskellige farver til dit køkken, som du kan sammensætte efter dine ønsker.

Slip fantasien løs og opdag alle mulighederne for spændende farvevalg og materialer med Nordic Inline. 

 

Få et unikt køkken med Nordic Inline

Hos St. Ajstrup er der plads til at drømme, for med de mange muligheder kan du få lige det køkken, du ønsker. Vi har samlet inspiration her på siden, så du kan få et indblik i de mange kombinationsmuligheder med Nordic Inline. Uanset om du er til det moderne, strømlinede design, eller du drømmer om et køkken i pagt med naturen, findes der unikke løsninger til dig. 

Nordic Inline køkkenmodellen står skarpt med sine elegante overflader og det grebsfri design. Modellen kan med fordel også kombineres med andre køkkenmodeller. En mat, hvid låge står enkelt og moderne i kombination med finér i røget eg, eller sammensæt et køkken med blågrå laminat og varm eg for et retro look. Kun fantasien sætter grænser.

Med det store udvalg af fronter i forskellige materialer og farver er der lagt op til unikke køkkenløsninger. Mulighederne er noget nær uendelige med køkkener fra JKE. Det gode håndværk og de smukke designs er opskriften på et køkken, du får glæde af i mange år frem. Alt dette finder du hos os. 

 

Din køkkendrøm starter hos St. Ajstrup 

Køkkenet er hjemmets kerne. Morgen, middag og aften summer køkkenet af liv og sultne maver, hvor måltidet er det fælles samlingspunkt. Også til stille stunder med en varm kop kaffe er køkkenet for mange det foretrukne valg. Derfor skal køkkenet naturligvis være et rart sted at være, så du kan nyde alle de mange timer her. 

Lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte køkken med Nordic Inline. Du har måske allerede en plan for dit køkken? Eller står du og mangler gode råd og grundig vejledning? Vi kan hjælpe dig, uanset hvor langt du er i processen. Book et møde med os. Vi tilbyder dig nærværende rådgivning - helt uforpligtende. 

Har du brug for inspiration, inden du tager det næste skridt? Her på siden kan du gå på opdagelse i de mange spændende køkkenløsninger. Du er også velkommen til at bestille vores katalog. Her får du inspiration til indretning af dit nye køkken samt bad og garderobe. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Book møde