Skip to main content

Nordic Modern

Vejen til dit drømmekøkken

Hos St. Ajstrup har vi et bredt udvalg af lækre køkkenmaterialer, hvor du nemt og enkelt kan skræddersy lige netop det køkken, som passer til dit hjem. Velkommen til mulighedernes slaraffenland, hvor du kan få lov at være kreativ og tænke stort, når dit drømmekøkken skal indfries. Med mange års erfaring på bagen, kender vi til tidens tendenser. Vi er derfor på hjemmebane, når det moderne køkken skal designes.

Inden for især de seneste år har der været stor efterspørgsel på det unikke køkken med et personligt udtryk, og derfor kan du hos os vælge løsninger, hvor du selv er herre over, hvordan dit køkken kommer til at se ud. Vi er naturligvis med dig hele vejen og er altid til rådighed med vores kyndige vejledning og viden.

Hos St. Ajstrup tager vi højde for, alle de ting der er afgørende, når dine køkkenelementer skal vælges. Først og fremmest skal køkkenet imødekomme de ønsker, du måtte have til stil og udtryk. Dernæst vil der også være nogle praktiske foranstaltninger, der er afgørende såsom om køkkenet eksempelvis er indrettet bekvemt for småbørnsfamilien, om det kan lade sig gøre at etablere køkkenet i dit hjem og mange andre ting, som der skal tages med i ens overvejelser, når drømmekøkkenet skal vælges.

Vi oplever også, at mange bliver grebet af forskellige inspirerende billeder, som er spændende at kigge igennem for at blive klogere på, hvilken stil ens køkken skal designes i. Dét som mange glemmer, er dog at man også skal have in mente, at køkkenet skal passe ind i ens eget hjem. Der findes utallige smukke køkkener i mange forskellige designs, men ens køkken kommer først ordentligt til sin ret, når det passer til de omkringliggende omgivelser. Ens hjem er derfor afgørende for det samlede helhedsindtryk af køkkenet, som man skal huske på, når man lader sig inspirere. 

 

Nordic Modern er noget helt særligt

Når køkkenet skal designes, præsenterer vi dig for vores brede sortiment af køkkeninventar, som vi ud fra en samtale om dine behov og ønsker, tænker vil falde i din smag. Vi oplever at mange af vores kunder er begejstrede for køkkendesignet Nordic Modern, som kan designes på mange forskellige måder og dermed afgive mange udtryk, afhængigt af hvilken stil der ønskes, og hvad der passer til dit hjem.

Det karakteriske for Nordic Modern er det indfræsede greb i massiv træ, hvor du kan være kreativ med materialernes spændende samspil og kontraster, hvor du har mulighed for at gå i dybden for at skabe dit helt eget personlige køkken med detaljer, som passer til din bolig. Når du vælger at designe ud fra Nordic Modern, vil du få et tidløst køkkendesign med et unikt twist, som du selv er medskaber af. Du får altså det minimalistiske og stilrene udtryk kombineret med dine egne valg, som er unikke for dig.

Glæd dig til at designe et køkken som er moderne og stilfuldt, men som også emmer af sjæl og personlighed. Nordic Modern har med sine indfræsede greb de samme fordele som det grebsløse køkken, som mange er glade for. Du kan med fordel kombinere Nordic Modern med vores andre køkkenmodeller, og her er vi klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have, når dit drømmekøkken skal sættes sammen. Med Nordic Modern kan du designe et køkken, som udtrykker alt fra maskulin luksus til det afslappede naturkøkken med masser hygge. Mulighederne er mange, og valget er dit. Vi glæder os til at være med på din køkkenrejse.

 

Vores køkkenkonsulenter er altid til rådighed

Lad os hjælpe dig med at gøre dine køkkendrømme til virkelighed. Hos St. Ajstrup sætter vi dine behov og ønsker i centrum, og støtter samt rådgiver dig igennem hele processen, når dit køkken skal designes. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Hos os er der ingen dumme spørgsmål, vores fornemmeste opgave er, at du får en god oplevelse og ender med lige netop dét køkken, som er helt perfekt for dig.

Vi har fysiske butikker i både Nibe, Brønderslev og Viborg, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak om dine overvejelser. Vi kan også kontaktes på vores sociale medier, telefon og mail. Opsøger du os skriftligt bestræber vi os på at besvare dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med stort såvel som småt.

St. Ajstrup består af et professionelt team, som i alt tæller over 30 medarbejdere med forskellige kompetencer, der tilsammen giver dig den bedste service. Vi har blandt andet en stor køkkenafdeling med dygtige køkkenkonsulenter, som kender til alle de detaljer og ting, der skal overvejes og tages stilling til, når dit køkken skal skræddersyes ud fra dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book møde