Skip to main content

Nordic Nature

JKE Nordic Nature - byd naturen velkommen

Findes der noget mere livgivende end en gåtur i en lysegrøn, nyligt udsprunget skov? Eller noget mere svalt på en varm sommerdag end at finde ro under egetræets kalejdoskopiske tæppe? Er der noget så forfriskende som en vandretur i efterårets rødbrune løv? For ikke at tale om vinterens skønhed: de nøgne træer mod den iskolde, blå himmel? Med udgangspunkt i den betagende, nordiske natur har JKE skabt serien Nordic Nature, der gennem sin brug af naturlige materialer og sit enkle, stilrene formsprog inviterer naturen ind i dit hjem.

 

Plads til fordybelse

Vi lever i en tid, hvor livets hastighed synes at forøges i takt med de uanede muligheder, teknologien kaster ind i vores liv. En fortravlet og hektisk hverdag med mange input kræver et roligt modspil, hvor det nære og hyggelige har sin rod. Hvor du kan gå offline i en online verden. Et sådant “helle” forsøger JKE at bidrage til med Nordic Nature. Brugen af naturmaterialer, der i et enkelt design indbyder til hygge og nærvær med familie og venner, tilbyder en rolig oase med plads til fordybelse midt i hverdagens stress og jag. Et køkken, der harmonisk forener naturmaterialer og slidstærk funktionalitet til et nyt køkken med rum med plads til alle.

 

Køkkenet - et naturligt samlingspunkt

Med inspiration i lejrbålets hyggelige, varme atmosfære og dets universelle, samlende kraft byder Nordic Nature det nære og simple inden for køkkenets rammer. Den gentænkte og enkelte køkkenø sætter nærvær og samvær i centrum, da den også fungerer som spisebord. Dermed har JKE med Nordic Nature formået at følge en strømning i tiden. En strømning, der søger at skrælle alt unødigt bort for derved at fokusere på og omfavne det simple og essentielle i køkkenet og i livet.

Netop derfor er nogle af elementerne i et JKE Nordic Nature-køkken gemt væk. Det gør sig blandt andet gældende med hide’n’slide-skabet, der sikrer ekstra arbejdsplads, når der er behov for det, og et roligt og ryddeligt udtryk, når roen sænker sig, og kaffen skal drikkes eller vinen skal nydes. De uundværlige overskabe, der udgør en vigtig opbevaringsplads i de fleste køkkener er, ligesom køkkenøen, gentænkt som et vitrineskab, der i sit stramme og industrielle look med røgfarvet glas og træhylder bidrager til et rustikt og naturligt udtryk i rummet.

I skabene benyttes der ikke traditionelle spots som lyskilde, derimod løber der et blødt lys langs alle skabets sider, der smukt oplyser hylderne. Nordic Natures brug af vertikale lameller på blandt andet skabsvægge giver et roligt og flot udtryk, der nytænkende udnytter træets søgen mod lyset. Endvidere har det en lydabsorberende effekt. Køkkenet fås både i sort eg, varm eg eller natur eg.

 

JKE Nordic Nature - et bæredygtigt valg

Bæredygtighed spiller en større og større rolle i samfundet og hos den enkelte. Rigtig mange mennesker gør sig tanker om, hvorledes de konkret kan bidrage med personlige tiltag for at udnytte ressourcerne mest hensynsmæssigt. Falder valget på et JKE Nordic Nature, sigter du også mod et bæredygtigt alternativ, når køkkenet skal fornyes.

JKE udmærker sig ved at producere køkkener af snedkerkvalitet, der holder til mange års brug. Køkkenerne er produceret i egetræ og der benyttes blandt andet linoleum på bordpladerne, der med sin slidstærke kvalitet bidrager med et bæredygtigt valg. Bordpladen kan endvidere vælges i laminat eller corian, så mulighederne for at understrege din helt egen stil er mange. De fingertappede træskuffer, der kendetegner JKEs flotte finish, og som med tiden blot bliver smukkere, er naturligvis også en del af dette køkken. Den stilrene formgivning, hvor naturen og holdbarheden går hånd i hånd rækker mange år frem i tiden, og tilbyder dig et køkken, du vil være glad for mange år. 

 

Fra køkkendrøm til virkelighed hos St. Ajstrup

Ønsker du dig et køkken fra Nordic Nature hos St. Ajstrup, kan du forvente kyndig og professionel vejledning fra først til sidst. Vi ønsker at give dig en helhedsoplevelse. Derfor er specialiseret og nærværende rådgivningen en ydelse, vi vægter meget højt. Du vil fra processens start få tilknyttet en fast rådgiver, der følger dig fra de indledende tanker til det færdige resultat. Vi hjælper dig meget gerne med at føre din køkkendrøm ud i virkeligheden.

Book møde