Skip to main content
Nordisk køkken design

Nordisk køkken design

Nordic One Basic

Find det køkken, som skaber meningsfulde rammer for dig

Hos St. Ajstrup har vi et bredt udvalg af forskellige køkkener i mange typer, materialer, kvaliteter, farver og meget mere. Med et stort sortiment sikrer vi, at vi kan tilbyde dig lige netop det køkken, som står øverst på din ønskeseddel. Mange gode stunder med familien sker i og omkring køkkenet, og derfor er det centralt, at køkkenet skaber meningsfulde rammer om dit familieliv og køkkenliv. Det nye køkken, du vælger, skal derfor understøtte og give en lyst til gode oplevelser, som kan være, at børnene bliver inspireret til at hjælpe med aftensmaden eller at dit køkken muliggør, at du kan være i en samtale med dine gæster, mens du forbereder middagen. Du skal derfor tænke over, hvad de meningsfulde rammer er for dig, når dit drømmekøkken skal vælges. Det står vi hos St. Ajstrup naturligvis også klar til at hjælpe dig med, hvor vores fornemmeste opgave er, at vi i fællesskab med dig finder lige præcis, det køkken som imødekommer dine behov og ønsker. Hos St. Ajstrup har vi en stor viden og erfaring med køkkener, hvidevarer og meget mere, som vi glæder os til at dele med dig, når dit køkken skal findes.

 

Nordic One Basic – nemt og enkelt

Blandt vores populære køkkenmodeller findes Nordic One Basic, som er en fornuftig og budgetvenlig løsning, hvor du får en enkel og glat køkkenlåge, som er opbygget af en 18 mm MDF-plade med afrundede kanter, som er en detalje, vi oplever, at kunderne er begejstrede for. Fronten er belagt med folie, som vi tilbyder i forskellige udgaver. Nordic One Basic tilbydes også i en variant med et synligt line- eller designgreb i top og bund. Du får her en køkkenlåge, som er yderst slidstærk og let at holde ren, hvilket er fordelagtigt for børnefamilien, hvor fordi køkkenskuffer- og låger er i småbørnshøjde. Det gør, at der er mange, som har problemer med at få børnenes fedtfingre og andre mærker vasket af køkkenlågerne, men det er ingen problem, når du vælger køkkenmodellen Nordic One Basic på grund af det yderst praktiske materiale. Med Nordic One Basic får du en komplet og færdig køkkenløsning, hvor mange af de valg du almindeligvis skal tage, er taget for dig, og du kan derfor læne dig tilbage, og glæde dig til at få et flot, lyst og stilfuldt køkken i funktionelle materialer. En køkkenløsning fra Nordic One Basic er altså yderst tidsbesparende.

 

Med en køkkenløsning fra Nordic One Basic skal du af med få penge, men du får til gengæld et køkken, som rummer mange muligheder. De tidløse køkkenlåger muliggør, at du kan sætte dit eget personlige præg på dem, hvor nogle vælger, at køkkenlågerne skal dekoreres på forskellige måder. Du kan se køkkenlågen fra Nordic One Basic som et blankt stykke papir, som er flot og stilfuldt i alt sin enkelthed, men som tilmed rummer mange muligheder for kreative løsninger, hvis dette ønskes.

 

De mange fordele ved en standardiseret køkkenløsning

Udover at du skal vælge et køkken, som skaber meningsfulde rammer for dig og din familie, er der også en masse andre faktorer, der er afgørende for, hvilket køkken du vælger. For nogle skal processen være enkel og overskuelig, og her oplever vi, at det vigtigste krav er, at man kan vælge et komplet køkken, som består af en færdig løsning, hvor mange af valgene er taget på forhånd. Hos disse kundetyper skal det være simpelt, og de skal kunne se det færdige resultat for sig, som man i højere grad kan forestille sig ved at vælge en standardiseret køkkenløsning. En såkaldt basic løsning finder flere fordelagtig, eftersom disse løsninger er blevet lavet på baggrund af utallige kunder og professionelle i branchens erfaringer med stilfulde køkkensammensætninger, hvor der sættes fokus på, at køkkenet skal være funktionelt, prisstærkt og ikke mindst være designet i lækre kvalitetsmaterialer. Disse basic køkkener passer ind i de flestes hjem, hvor du, når køkkenet kommer ind i dit hjem, kan personliggøre det, præcis som du ønsker. Her er blandt andet Nordic One Basic et perfekt bud. 

 

Vælger du et basic køkken, får du tilmed meget for pengene, fordi du vælger en komplet løsning, hvor stort set alle valgene er taget for dig. Køkkenet er derfor designet på forhånd, og det skal ikke speciallaves til dig, som ikke kun gør det billigere, men også nemmere for dig, der ønsker, at processen med at finde det rette køkken, skal være overskuelig. Omend du har mange krav til, hvad dit drømmekøkken skal indeholde, eller du har set en komplet køkkenløsning på vores hjemmeside, som du ønsker dig, kan vores dygtige medarbejdere ved St. Ajstrup altid hjælpe dig med stort såvel som småt.

Book møde