Skip to main content

Nordic Silk

Nordic Silk - et blødt ydre med et robust indre

Nordic Silk køkkenet har den smukkeste, silkebløde overflade. Men du må endelig ikke lade dig narre af det elegante ydre. Bag de bløde, matte fronter gemmer der sig et solidt indre, der kan stå imod hverdagens brug. Den matte overflade efterlader ingen mærker efter fedtede fingre, og snavs klares nemt med en fugtig klud. Nemmere bliver det ikke. 

Med Nordic Silk får du et stilrent, sanseligt og solidt køkken til en rigtig pæn pris. Lad dig friste af de bløde overflader og det solide håndværk. Hos St. Ajstrup finder du dit drømmekøkken fra JKE.

 

Et smukt køkken designet til hverdagen

Køkkenet er det nok vigtigste rum i dit hjem. Derfor bliver det også brugt flittigt, hvilket stiller store krav til både køkkenets funktionalitet og - ikke mindst - stil. Du skal føle dig glad hver gang, du træder ind i dit køkken. Nordic Silk køkkenet forener smukt design med funktionalitet uden at gå på kompromis. 

Det elegante design og de slidstærke materialer sikrer dig det ideelle køkken, der er nemt at holde og samtidig utroligt skønt at se på. Her får du et køkken, som du ikke skal være øm over for - det står imod hverdagens brug. 

Nordic Silk køkkenet er nemt at rengøre og vedligeholde. Med den matte anti fingerprint-overflade bliver du fri for synlige fedtfingre på køkkenlågerne. Rengøringen klares hurtigt med en fugtig klud, mens de slidstærke materialer er hårdføre over for ridser. Køkkener fra JKE er til for at blive brugt. Du kan derfor roligt bruge dit nye køkken flittigt. 

 

Skab dit drømmekøkken med Nordic Silk

Et køkken er ikke bare et køkken - det er boligens hjerte. Med de bløde overflader af sanselige materialer skaber Nordic Silk køkkenet den helt rigtige varme og stemning i dit hjem. Det populære design emmer af nordisk hygge og danner skønne rammer, der indbyder til samvær.  

Du finder køkkenet i de to populære farver, grå og sort. Et ensfarvet køkken står smukt og elegant, men du kan med fordel variere med låger i forskellige farver, designs og materialer. JKEs signaturprodukter står særligt godt til de matte køkkenlåger. Vores designere anbefaler, at du kombinerer Nordic Silk med naturmaterialer som f.eks. træskuffer og lamelfronter. Kombinationen med de matte overflader i stilrene farver og det naturlige træ skaber et varmt og magisk udtryk.

Hos St. Ajstrup får du lige nøjagtigt det køkken, som du drømmer om. Med de matte overflader kan du skabe et rent og moderne udtryk, der samtidig er klassisk og tidløst. Ønsker du et mere unikt udtryk med smukke kontraster og spændende detaljer? Kombinér Nordic Silk køkkenlågerne med JKEs signaturprodukter - mulighederne er uendelige. 

 

Få inspiration til dit nye køkken

Et stilsikkert design, langtidsholdbare materialer og godt håndværk er opskriften på det perfekte køkken. Hos St. Ajstrup finder du Nordic Silk fra JKE, der opfylder alle parametre for at være det ideelle køkken for dig. Her kan du skabe netop det køkken, du ønsker, der samtidig opfylder dine funktionelle behov. 

Hvordan ser dit drømmekøkken ud? Er det et åbent og lyst køkken-alrum, har det rigeligt med plads til madlavning eller skal det have små, hyggelige detaljer? Ikke to drømme er ens. Derfor handler det om at skabe de bedste rammer for dit liv. Har du brug for inspiration, kan du bestille vores katalog, der bugner med spændende køkkenløsninger. Hos os finder du altid inspiration til dit nye Nordic Silk køkken. 

Du vælger selv prisniveauet for dit køkken. Hos os har vi noget for ethvert budget. På vores hjemmeside og i vores showroom viser vi dig forskellige eksempler på køkkenløsninger med Nordic Silk. Lad dig inspirere af de mange muligheder eller lad os høre, hvordan dit nye køkken ser ud. Slip drømmene løs med køkkener fra JKE hos St. Ajstrup. 

 

Lad os opfylde din køkkendrøm

I køkkenet er der plads til at nyde en stille stund over en varm kop kaffe, bage lækre kager eller tilberede et skønt måltid mad til familie og venner. Det er her, livet sker. Derfor skal køkkenrummet opfylde alle dine ønsker. 

Hos St. Ajstrup er vi Danmarks største forhandler af JKE køkkener. JKEs køkkener er designet og produceret i Nordjylland. Derfor er du garanteret køkkener af solidt håndværk udført med nordjysk omhu. Uanset hvilken stil du er til, får du altid køkkener i den bedste kvalitet hos os. 

Lad os høre om dine idéer og behov. Book et møde med os i dag, og lad os rådgive og inspirere dig, så du får dit drømmekøkken. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Book møde