KUNDECASE

Landlig charme med et moderne twist efter gennemgribende renovering

Marianne og Jens bor i det kuperede, naturskønne område mellem Nøvling og FlamstedMarianne er norsk, uddannet interiørdesigner og inden hun mødte Jens og flyttede til Danmark, drev hun en lille enmandsvirksomhed med rådgivning i bolig- og butiksindretning til erhvervsvirksomheder og private. 

 

 

KØKKEN

Mariannes flair for tone og stil afsløres straks man træder indenfor. Den charmerende landlige stil er kombineret med danske teak møbler fra 60’erne og kunst i matchende nuancer, og tilsammen giver det et moderne udtryk, afbalanceret ro og masser af hygge.

Jens har en håndværkerbaggrund og har prøvet lidt af hvert – så hænderne vender rigtig. I samarbejde med håndværkere har han stået for en omfattende renovering af hele huset. Gulve, lofter, indvendige vægge – alt blev fjernet – kun ydervæggene stod tilbage.

Nu hvor det store arbejde er færdiggjort, kunne man forledes til at tro, at han nu slapper af og kun vil sidde på den store træterrasse og nyde udsigten. Det gør han ikke. I stedet har han kastet sig over opgaven med at realisere Mariannes drøm om et smukt væksthus. Gennem køkkenvinduet anes det nye væksthuset nu, som allerede er tilplantet med både tomat, agurk og aubergine.

Nye gæster i huset vil hurtigt spotte, at grill og ikke mindst mærket Weber har en stor plads i huset. Forklaringen er helt enkelt den, at Marianne arbejder på Webers hovedkontor i Nørresundby. Her serveres dagligt kantinemad af ganske høj kokkestandard - en standard som også har sat sit præg hjemme hos Marianne og Jens. De er begge ganske ferme ud i grillkunstens avancerede tilberedningsmetoder. 

Og de går ikke ned på udstyr. De har både flere grill-typer og modeller – ja, selv inde i stuen finder man en grill! En knaldrød flot kuglegrill står kækt i hjørnet og påkalder sig opmærksomhed. Den tændes dog aldrig - bruges udelukkende som barskab.

Underlimet vask

Underlimet vask

Metro fliser

Spændende skuffeudtræk - til krydderier eller andet


BAD

Roen og den stille charme går igen i badet. Og stilen er gennemført med valg samme låge og greb, som i køkkenet. 

Den smarte løsning ved det væghænget toilet - hvor væggen med installationerne er forlænget, er Mariannes idé. Derved blev der mulighed for lave to indbyggede skabe med afsætningsplads øverst.

Lækkert moderne bad i landlig stil med et twist


BRYGGERS

Bryggerset fungerer også som baggang, og er den indgang, som parret bruger i hverdagen. Rummet er gennemført i samme rolige og enkle stil som i resten af huset.

Samtidig er det funktionelt indrettet - til både grovkøkken, daglig garderobe, bagage og vaskerum. Bag de hvide skydedøre til højre skjules alle husets installationer,  støvsuger, rengøringsmidler, vaskemaskine og tørretumbler. 

At Marianne og Jens valgte St. Ajstrup som leverandør, skyldtes ikke mindst, at de løb panden mod muren ved andre køkkenleverandører. Man lyttede ikke til dem, følte de. Det gjorde derimod køkkenkonsulent Torben Riis – og ikke mindst til Marianne, som han hurtigt fornemmede havde klare holdninger til indretning og design - og hvad der ville passe ind netop i deres hjem.

Marianne og Jens er overordentligt glade for det færdige resultatet – og positiv overrasker over den omhyggelighed, hvormed selve montagen blev udført.

Ikke på noget tidspunkt gik køkkenmontør Jonas på kompromis med kvaliteten. Og de småproblemer der opstod, løste han så hurtigt, som det overhovedet var ham muligt.


Kunne du tænke dig en løsning, som den Marianne og Jens valgte?

... så kontakt Torben Riis på telefon eller mail eller kig ind i butikken i St. Ajstrup. 

Torben Riis
Indretningskonsulent

Jonas Kjær
Køkkenmontør