Skip to main content
Kundehistorie fra Brønderslev

Kundehistorie fra Brønderslev

Stemning på toppen af bakken

Kundehistorie fra Brønderslev

Stemning på toppen af bakken

En smuk gammel smedjernsport byder velkommen til den charmerende gamle villa på toppen af bakken i Brønderslev. Huset er nænsomt renoveret og man har således lykkes med både at bevare borligens originale stemning og mange fine detaljer fra 1959 - og samtidig mikse med stilrent design til et moderne familieliv.

Det gode køkkenliv opstår, når hele familien og de tre store børn,  i weekenden er samlet om køkkenøen, hvor de i fælleskab snitter, sludrer og steger søndagsmiddagen. 

Nyt og gammelt mødes i et charmerende miks

Gennem matterede ruder med oprindeligt retromønster og jernsprosser flyder lyset ned over en gammel vaskebænk og videre over mod stilrene låger i sort eg. Den gamle villas originale detaljer er elegant mikset med morderne design, og kontrasten skaber en personlig og charmerede stil. Den nænsomme renovering er succesfuld lykkes ved hjælp af en konsekvent holding til farver og materialer, hvor nyt og gammelt skaber en harmonisk, personlig stil gennem hele boligen.

Nyt og gammelt mødes i et charmerende miks

Sort, hvid og mørk eg

Med en enkelt palette af sort, hvid og eg, som de gennemgående farver og materialer i huse, har husets ejere formået at skabe et charmerende og harmonisk miks mellem moderne designmøbler og villaens oprindelige stil - med sildebensparket, stuklofter, jernsprossede vinderne - og sågar en smuk, antik svensk porcelænsovn.

Sort, hvid og mørk eg

Billeder fra boligen

Se alle kundehistorier

Book et møde med en køkkenkonsulent

Book møde