Skip to main content
Kundehistorie fra Gistrup

Kundehistorie fra Gistrup

Landlig charme med et moderne twist

Kundehistorie fra Gistrup

Landlig charme med et moderne twist

Marianne og Jens bor i det kuperede, naturskønne område mellem Nøvling og Flamsted. Marianne er norsk, uddannet interiørdesigner og inden hun mødte Jens og flyttede til Danmark, drev hun en lille enmandsvirksomhed med rådgivning i bolig- og butiksindretning til erhvervsvirksomheder og private. 

Mariannes flair for tone og stil afsløres straks man træder indenfor

Den charmerende landlige stil kombineret med danske teak møbler fra 60’erne og kunst i matchende nuancer giver tilsammen et moderne udtryk med afbalanceret ro og masser af hygge.

Jens har en håndværkerbaggrund og har prøvet lidt af hvert – så hænderne vender rigtig. I samarbejde med håndværkere har han stået for en omfattende renovering af hele huset. Gulve, lofter, indvendige vægge – alt blev fjernet – kun ydervæggene stod tilbage.

Nu hvor det store arbejde er færdiggjort, kunne man forledes til at tro, at han nu slapper af og kun vil sidde på den store træterrasse og nyde udsigten. Det gør han ikke. I stedet har han kastet sig over opgaven med at realisere Mariannes drøm om et smukt væksthus. Uden for køkkenvinduet står nu et næsten færdigt væksthus, som allerede er tilplantet med både tomat, agurk og aubergine.

Mariannes flair for tone og stil afsløres straks man træder indenfor

Roen og den stille charme går igen i badet

Stilen er gennemført - samme låge og greb er valgt til både køkken, bad og bryggers.

Den smarte løsning ved det væghænget toilet, hvor væggen, der skjuler installationerne, er blevet forlænget , er Mariannes idé. Derved blev der mulighed for to indbyggede skabe med en hylde øverst - til nips og ekstra afsætningsplads.

Roen og den stille charme går igen i badet

Bryggers og grovkøkken

Bryggerset fungerer som boligens baggang og er den indgang, som parret bruger i hverdagen. Rummet er gennemført i samme rolige og enkle stil som i resten af huset.

Indretningen er funktionel og gennemtænkt ned til mindste detalje. Rummet fungerer således fint både som grovkøkken og vaskerum - foruden der er god plads til den daglige garderobe, bagage og lager. De hvide skydedøre til højre skjuler en alle husets installationer samt støvsuger, rengøringsmidler, vaskemaskine og tørretumbler. 

Bryggers og grovkøkken

Se flere billeder fra boligen

Se alle kundehistorier

Book et møde med en køkkenkonsulent

Book møde