Skip to main content
Kundehistorie fra Hjørring

Kundehistorie fra Hjørring

Gennemført minimalisme
i lækker funkisvilla

Heidi og Mads har selv tegnet den store drømmevilla i Hjørring

I samarbejde med lokale håndværkere har Heidi og Mads også selv stået for opførelsen af den store, flotte villa bygget i moderne funkis-stil med skarpe, rene linjer, fladt tag og store glaspartier.

Køkkenkonsulent Torben Riis blev allerede under de indledende møder hurtig klar over, at Heidi havde en færdig plan for køkkenindretningen. Måske lidt usædvanligt ønskede hun sig to køkken-øer, parallelt placeret over for hinanden. Løsningen viste sig imidlertid både at være funktionel og elegant - og sammen med den indbyggede skabsvæg, er udtrykket lyst og eksklusivt.

Heidi og Mads har selv tegnet den store drømmevilla i Hjørring

Grebsfrie låger

Heidi er vild med det nye hus – og faktisk er hun også vild med at gøre rent og holde hjemmet pænt. De grebsfrie låger og skuffer blev derfor alle udstyret med tip-on, hvilket vil sige de er håndfri - de åbnes blot med et let skub med hoften. Derved minimeres spor af fingre og bakterier. Men med to livlige drenge i huset udgår man selvfølgelig ikke nysgerrige børnefingre på de hvide flader - til gengæld fjernes pletter let med blot en fugtig klud.

Grebsfrie låger

Nyeste teknologi

Alle hvidevarer i køkkenet er på WiFi, hvilket var en vigtig detalje for Heidi og Mads. Hele familien bruger rigtig mange timer på idræt og især fodbold, som er familiens helt store passion.

De fleste af ugens dage bliver fritiden således brugt ved foldboldbanen – derfor er det meget praktisk, at ovnen kan ”fjernstyres” - så maden er klar, når familien kommer hjem.

Nyeste teknologi

Badeværelset - et af hjemmets vigtigste rum

Mads er selvstændig - driver et autoværksted, som Heidi også er engageret i. Med to livlige drenge og et stort hus at holde, er hverdagen travl og til tider hektisk. Derfor prioriteres badet som et af hjemmets vigtigste rum, hvor der skal være mulighed for ro og fordybelse.

Badet er to-delt og omfatter et wellness-afsnit med indbygget badekar, to brusesæt og så noget så eksotisk som en indbygget bænk i mosaik med tidsstyret varme i sædet, hva'beha'r!

Gennem de speciallavede New-York’er-vinduer er der flot lysindfald og udsyn til både soveværelse og et rummeligt walk-in closet.

Badeværelset - et af hjemmets vigtigste rum

Fleksible og praktiske garderobeløsninger

I børnenes værelser afsløres familiens passion for fodbold øjeblikkeligt. Side-om-side hænger indrammede hjemmebane- og udebanetrøjer for Liverpool i børnestørrelse. Børnene venter utålmodige og spændte hver gang Liverpool udkommer med nye trøjer – og de bruges. Børnene går med dem i både skole og fritid.

Værelserne er udstyret med en rummelig skydedørsgarderobe og bag de elegante spejlglas gemmes børnene skriveplads sig meget praktisk, som en integreret og naturlig del af skabet.

I forældrenes 'master bedroom' er placeret et stort walk-in closet - praktisk placeret i sammenhæng med badet. Det er asymmetrisk og funktionelt - og udnytter derved rummet fuldt ud. I en travl hverdag giver det et godt overblik - og masser af plads til tøj og anden opbevaring.

Fleksible og praktiske garderobeløsninger

Se flere billeder fra boligen

Se alle kundehistorier

Book et møde med en køkkenkonsulent

Heidi og Mads køkken blev designet af ...

Køkkenkonsulent

Torben Riis

9671 4326 · torben@st-ajstrup.dk

Book møde