Skip to main content
Kundehistorie fra Ry

Kundehistorie fra Ry

Træ og farver giver glød og varme

Kundehistorie fra Ry

Træ og farver giver glød og varme

Elina og hendes mand samt deres lille søn på 2 år er nu kommet på plads i deres nye funkisvilla på bakkekammen i Ry, hvor de nyder en smuk udsigt til Himmelbjerget og golfbanen. Arkitekturen er minimalistisk, men udsigten til den smukke natur viser sig også tydeligt i indretningen af huset.

Familien har valgt JKE Nature i køkkenet og på badeværelse, fordi egetræ med en varm glød - kombineret med naturlige farver - tilfører den stilrene bolig masser af hygge og varme. 

Et hyggeligt og personligt køkken

”Vores køkken-alrum er husets hjerte og omdrejningspunktet i vores hverdag. Hygge er for os at være sammen i køkkenet. Det kan være for at lave mad, spille spil eller bare snakke. Sådan er det i hverdagen, og når der er familie og venner på besøg,” fortæller Elina.

Familien har tidligere haft et hvidt køkken, men har bevidst fravalgt det hvide og mere klinisk look i deres nye køkken, fordi de ønsker et hyggeligt og personligt køkken som JKE Nature.

Et hyggeligt og personligt køkken

Træer vokser jo opad

Trælamellerne i JKE Nature følger naturligt træets søgen mod lyset. Og netop træets varme udtryk har familien valgt at understrege med bæredygtigt linoleum i nåletræsgrønt på køkkenets fronter. Den grønne farve – og andre naturlige farver – går igen i boligen.

Træer vokser jo opad

Gadgetnørden Thomas

Manden i huset, Thomas, indrømmer gerne, at han er lidt af en gadgetnørd. Han er vild med alt det, der er lækkert lige at have ved hånden, når han laver mad. Derfor har familien valgt ikke bare én ovn, men også en dampovn, en sous-vide ovn - foruden en avanceret kaffebrygger.

Gadgetnørden Thomas

Se flere billeder fra boligen

Book et møde og hør mere om JKE Nordic Nature

Book møde