Skip to main content
Kundehistorie fra Vendsyssel

Kundehistorie fra Vendsyssel

Charmerende nordisk landkøkken

Kundehistorie fra Vendsyssel

Charmerende nordisk landkøkken

Den store hesteflok bag en klassisk hvid indhegning har en fabelagtig udsigt ud over de grønne marker. Udsigten brydes kun af levende hegn og en grusvejen, der fører op mod den nyere arkitekt tegnede ejendom.

Netop heste har Louise og Simons helt store interesse. Allerede tdligt i etableringsfasen af det smukke, arkitekttegnede "skagenshus", blev der derfor taget højde for familiens aktive udeliv - og sikret masser af plads til både hunde og heste.

Den rolige, klassiske landidyl er gennemført i hele huset.

I køkkenet skaber fyldninger, lister og piedestaler en charmerende atmosfære. Stilen understreges af sprossede vitrineskabe og en håndlavet emhætteskjuler af træ. Gulvets marmorklinker er praktiske på landet - og stenes varme udtryk matcher de massive bordplader i olieret eg.

Køkkenet er desuden krydret med små personlige detaljer - som de charmerende små knage med porcelænsheste og mosaikken bag kogesektionen.

Den rolige, klassiske landidyl er gennemført i hele huset.

Lyst og luksuriøst

Louise og Simon har bygget i klassisk landstil og sikret, at den lyse, luksuriøse landstil præger alle boligens rum. Også i det praktiske og charmerende bryggers, hvor skuffer og skabe med smukke fyldninger slår den nostalgiske stemning an - og en tyk, massiv træbordplade sætter trumf på stilen med  landlig charme.

Pladsen i rummet udnyttes optimalt og elegant med højskabe, der går helt til loftet.

Lyst og luksuriøst

Billeder fra boligen

Se alle kundehistorier

Book et møde med en kundekonsulent

Book møde