Skip to main content
Nordic Silk

Nordic Silk

Kærlighed ved første blik
- og det andet, tredje, fjerde ...

Nordic Silk

Kærlighed ved første blik
- og det andet, tredje, fjerde ...

Du kan ikke bare se, det er smukt. Du vil hurtig opdage, at Nordic Silk’s silkebløde overflade også er rigtig rar at røre ved. Men der er så meget mere at holde af. Den ekstremt matte overflade er enorm robust overfor ridser og slid, og den beskytter samtidig mod snavs og fedtfingre.

Nordic Silk er nem at holde i hverdagen, så det forbliver pænt at se på. Den matte ’anti-fingerprint’ overflade beskytter mod snavs og gør at man ikke ser børnenes fedtfingre på lågerne. Den er nem at holde ren med en fugtig klud, og materialet er enormt slidstærkt og hårdfør overfor ridser, så det tåler hverdagens slid.

Den silkebløde overflade skal mærkes ...

Den silkebløde overflade skal mærkes ...

Sanselige materialer og overflader

For mange er det blevet vigtigt, at tænke mere sanselige materialer og overflader ind i  boligen. Hjemmet skal  udstråle varme og hygge og være en god ramme for nærvær og samvær. Med den skønne silkebløde overflade, opfylder Nordic Silk til fulde disse forventninger og vil passe perfekt ind i den moderne bolig.

Nordic Silk er designet i de to mest populære matte farver – grå og sort. Du kan sagtens kombinere farverne, bruge dem enkeltvis eller bruge dem sammen med JKE's signaturprodukter. Vores designere anbefaler at bruge de matte bløde overflader sammen med naturmaterialer som træskuffer og lamelfronter, som vil skrue endnu mere op for det varme og magiske udtryk.

Sanselige materialer og overflader

Stort køkken – flere prisniveauer

Med Nordic Silk kan man skabe et helt rent og moderne udtryk, som samtidig er tidløst. Du kan designe hele køkkenet i Nordic Silk eller du kan kombinere det med JKE signaturprodukter for et mere unikt udtryk. Og du kan selv bestemme prisniveauet - afhængig af om du vælger "JKE hverdagsluksus" eller "JKE Ekstraordinær", hvor der er mulighed for at give den maksimal gas med signaturprodukterne, som er unikke på markedet. 

Kom ind og hør nærmere

Stort køkken – flere prisniveauer

Sort og silkeblød

Sort og silkeblød

Book et møde og hør mere om JKE Nordic Silk

Book møde