Skip to main content

Vi åbner ny køkkenbutik i Aalborg

Håndværkerne er i fuld gang med en komplet ombygning af den tidligere Gardin-Eriksen/sengeforretning på toppen af Skalborg Bakke. En helt ny JKE-køkkenbutik skal nemlig åbne til foråret ved siden af Garant-butikken.

I mere end 50 år har JKE produceret kvalitetskøkkener i Nordjylland og det har længe været en fælles ambition - for både JKE og ejerne af den nye butik - at komme til Aalborg.

 

Bag den nye JKE butik står en erfaren nordjysk virksomhed med Claus Nielsen i spidsen (til venstre). Her ses han sammen med salgsdirektør Jesper Lassen fra JKE-fabrikken i Jerslev.

Den nye JKE-butik i Aalborg forlader nu tegnebrættet. En komplet ombygning af den tidligere Gardin Eriksen, sengeforretningen på toppen af Skalborg Bakke, er nu gået i gang.

Der skal laves helt nyt facade- og indgangsparti – også indvendigt renoveres hele den 900 kvm store butik på Hobrovej i Aalborg, som til foråret 2022 skal danne rammen om den nye JKE-butik. Den kommer til at ligge i et af Aalborgs mest trafikerede områder med titusindvis af biler, der dagligt kører forbi.

Bag den nye butik står en erfaren nordjysk virksomhed med Claus Nielsen i spidsen. Igennem mere end 25 år har de erfarne bagmænd høstet vigtig erfaring med forhandling af JKE fra hovedsædet i St. Ajstrup ved Nibe. Siden har de udbygget med nye forretninger i Brønderslev og Viborg. Claus Nielsen forventer, at den nye køkkenbutik i Aalborg på relativt kort sigt får brug for 10-12 dygtige medarbejdere. Søgningen efter de rigtige medarbejdere går allerede i gang nu.

Aalborg er en særlig by
”Vi samarbejder med lokale TL Byg om den store ombygning og forventer at være klar til at åbne i Aalborg omkring påske. Vores salgschef, Henrik Madsen, bliver tovholder på hele ombygningsprojektet,” siger Claus Nielsen, som fremhæver, at Aalborg på flere måder er en helt særlig by at åbne en JKE-butik i.

JKE har nemlig produceret kvalitets-køkkener i Nordjylland – i Jerslev – i over 50 år, men har aldrig før haft en butik i den nordjyske hovedstad. Desuden vidner kendskabet til markedet og tallene om, at der er basis for en sund køkkenforretning i byen. Der er udvikling og vækst i Aalborg. Kommunens prognose taler om en stigning i indbyggertallet på 9,7 pct. frem mod 2029.

”Vi gør det rigtigt godt i vores tre nuværende butikker og har mere end tredoblet vores samlede omsætning over de seneste tre år, men kan også konstatere, at aalborgensere er meget loyale i forhold til at handle lokalt . Det vil vi gerne imødekomme med lokalt at tilbyde et af de mest spændende køkkensortimenter, som er på markedet,” siger Claus Nielsen.

Ny forretning med stærke værdier
Det skal være en oplevelse, og det skal være nemt at handle lokalt med hensyn til nordjysk-producerede køkkener – også i Aalborg.

”Vi bringer de samme værdier ind i den nye forretning, som vi har i vores øvrige afdelinger. Det handler om at skabe oplevelser, nærvær, hygge og tryghed for kunderne. Når værdierne kobles sammen med et unikt produktprogram, som eksklusivt forhandles hos JKE, ja, så kan vi virkelig tilbyde aalborgensere et personligt køkken. Og tilmed til ganske fornuftige priser,” siger Claus Nielsen.

Størst i Nordjylland
”JKE’s rødder er i det nordjyske. Og køkkenforretningen i Aalborg bliver således vores tredje i Nordjylland. Ambitionen er at blive markedsleder i Nordjylland, som er hjemmebanen. Alene i City Syd bliver der omsat for langt over 500 mio. kr. køkkener om året. Med en central beliggenhed i byen bliver vi også langt mere attraktiv for erhvervskunder. Allerede i dag har vi en velfungerende erhvervsafdeling, men den kommer vi til at udvide betragteligt i de nye omgivelser,” fortæller Claus Nielsen.

Han lover, at den nye JKE-butik bliver alt andet end almindelig. Målet er at skabe en oplevelsesbutik med varm stemning, hyggekroge og selvfølgelig alle de nyeste køkkener og badmiljøer i nordisk stil, som JKE er kendt for. JKE kendes også ved brugen af naturlige materialer og en bæredygtig profil, som forbrugerne i høj grad efterspørger.

I Region Nordjylland siger 55 pct. af forbrugerne i en Voxmeter-analyse, at bæredygtighed er vigtig for dem, hvis eller når, de skal købe nyt køkken. 

”Selv om vi laver køkkener i en fantastisk kvalitet, så fås de i forskellige prisklasser, så en familie sagtens kan få et køkken i naturlige og bæredygtige materialer uden, at det vælter hele familiens økonomi,” forklarer Claus Nielsen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Claus Nielsen, JKE i Aalborg, tlf.: 2120 9523 · claus@st-ajstrup.dk  

Følg arbejdet med at etablere JKE-butikken i Aalborg: https://www.instagram.com/jkeaalborg/–

Fakta om JKE

JKE har 14 butikker i Danmark, 10 i Sverige og 32 i Norge

Køkkenfirmaet blev grundlagt i 1970 i Jerslev i Nordjylland ud fra et ønske om at sætte det gode håndværk og kvaliteten i højsæde. Her ligger køkkenvirksomheden stadig og filosofien er uforandret. JKE producerer sine køkkener på baggrund af 100% grøn energi, dvs. fra vind-, vand- og solenergi. Opvarmning af hele fabrikken sker med biogas.

Se hvordan JKE arbejder med at bæredygtighed i køkkenet: https://jke-design.com/da/baeredygtighed/

Fakta om teamet bag den kommende butik i Aalborg

Det er erfarne køkkenfolk, der står bag den kommende JKE køkkenbutik i Aalborg. Med administration og stort showroom i St. Ajstrup samt butikker i Brønderslev og Viborg er Claus Nielsen og hans team i dag Danmarks største forhandler af JKE-inventar til køkken, bad og garderobe.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
få inspiration og gode tilbud

Book møde