Skip to main content

Fryseskabe

Find det bedste fryseskab

Du er blevet træt af kun at have to skuffer i dit køle-fryseskab, så det er derfor på tide med et nyt, og et supplement vil være helt på sin plads. Vi forstår dig godt. 

Følelsen af at have oceaner af fryseplads er faktisk virkelig god. Du får nu endelig mulighed for at fryse rester ned eller for at købe stort ind, når der er tilbud på lækre råvarer. Det kan gøre hverdagen meget lettere - du skal bare finde det bedste match. 

Hos St. Ajstrup er vi eksperter i fryseskabe. Lad os gøre din jagt komfortabel og hyggelig, så du finder det produkt, der passer allerbedst til dine frysebehov.  

Fordele ved fryseskabe

Mange er formentlig vokset op i et hjem med kummefryser i garagen eller bryggerset. Kummefryseren har mange fordele, men fryseskabet kan også sagtens være med. Det giver blandt andet følgende fordele:

  • Det kræver minimal plads.
  • Det indeholder mange skuffer, der er nemme at organisere.
  • Det kan (modsat kummefryseren) sagtens være i dit køkken.

Vi vil altid slå et slag for, at du selvfølgelig tager udgangspunkt i, hvordan du selv bor, når du skal vælge en fryser. I mange tilfælde vil der slet ikke være plads til en stor kummefryser - og så er et skab med frys en rigtig god idé.  

Vælg manuel eller automatisk afrim

Der findes efterhånden mange forskellige modeller. Vi har valgt at føre brands, der lever op til deres løfter. Så her hos os, får du det, du betaler for. 

Vi har også valgt at føre forskellige fryseskabe i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner. Du kan blandt andet vælge et med manuel afrimning, eller du kan betale lidt mere og få et, der automatisk afrimer. 

Automatisk afrimning giver dig tid til at gøre noget andet, hvorimod manuel afrimning tvinger dig til at få ryddet op i din fryser, når du nu alligevel skal have det hele ud. 

Der er fordele og ulemper ved begge funktioner. 

En god energiklasse betyder noget

Alle modeller kommer i dag med et flot energimærke. Om det så er A eller A++, vil det altid være en fordel at skifte den gamle fryser ud med en nyere model - i hvert fald når det kommer til dit energiregnskab. Der er penge at spare på din elregning, hvis du investerer i hvidevarer med gode energiklasser. 

Under alle vores produkter kan du se, hvilken energiklasse det tilhører. Vi lover, at den altid er god, og vi uddyber gerne eventuelle spørgsmål om energiklasserne.

Find et design efter din smag

Skal dit fryseskab integreres i dit køkken, vil det ofte være integreret i et køkkenskab. Er det tilfældet, er det selvfølgelig lige meget, hvordan det ser ud. 

Skal du dog have et, der skal stå frit i et rum, betyder udseendet naturligvis noget. Derfor fører vi også en lang række forskellige modeller med meget forskellige udtryk. 

Find et med hvidt, neutralt look eller rustfrit stål, der matcher de andre hvidevarer i dit køkken. 

Vores udvalg spænder over mange forskellige størrelser. Under produktbeskrivelser kan du se de eksakte mål på hvert enkelt. Målene skal selvfølgelig passe til dit behov. 

Se dig omkring på siden her. Har du spørgsmål til funktioner, energimærke eller materiale, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer hellere end gerne på din henvendelse. 

Lad os hjælpe dig til det gode valg

Vi har arbejdet med hvidevarer i mange år, og hver dag hjælper vi vores kunder med at træffe den beslutning, der stemmer bedst overens med deres behov. Den service gælder selvfølgelig også dig. 

Fortæl os, hvad du ønsker. Så finder vi frem til den bedste løsning for dig. Ring til os på 98 35 53 11 - vi sidder klar til at tale med dig. Du kan også fange os på kontakt@st-ajstrup.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål. 

Vi lever af tilfredse kunder, og derfor sætter vi en ære i god kundeservice. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book møde