Skip to main content

Kogeplader

Find den rigtige kogeplade til dit køkken

En kogeplade er en af de mest vitale dele i køkkenet, og hver dag tænder tusindvis af danskere for det mørke felt på køkkenbordet. Skal du skifte den gamle ud med en moderne model? Gå på opdagelse i vores store udvalg og find det design, der matcher dine køkkendrømme.

Find den perfekte model til dit drømmekøkken

Er du i gang med at renovere køkkenet, eller er det bare tid til at skifte det gamle design? Lad dine køkkendrømme folde sig ud mellem gryder og pander, når du tænder for høj funktionalitet i høj kvalitet.

Skal dagligdagens madlavning glide let og i et effektivt tempo, er det afgørende, du har det rigtige udstyr. Knive, kasseroller og andet køkkengrej må være helt i top, og det gælder selvfølgelig også for kogepladen. Der går trods alt mange timer foran feltet, mens maden snurrer over varmen.

Få udstyr som fungerer hver gang

Der er naturligvis forskel på, hvilke ambitioner vi har for de gastronomiske udskejelser i køkkenet. Laver du lækker mad på daglig basis? Uanset, hvor store dine færdigheder som kok er, vil du have glæde af varme, som virker hver gang, du går i køkkenet.

Har du brug for plads til store gryder? Når suppegryden findes frem, har du brug for råderum. Derfor kan du med fordel vælger en model med et varmefelt, som er større end normalt. På den måde kan du være sikker på, at selv de største gryder får maksimalt udbytte af varmen.

Find den rigtige kogeplade

Der findes flere forskellige kogeplader, og det må du være opmærksom på, når du er på udkig efter en, der passer til dine gryder. Kender du de mange modeller? Det er ikke uden betydning, hvilket design du forelsker dig i, for ikke alle typer kogegrej kan bruges på de samme plader.

Drømmer du om induktion? Når du vælger en kogeplade med induktion, skal du undersøge, om dine gryder er designet til formålet. Hvis ikke kogegrejet passer til induktion, kan du nemlig ikke bruge dem.

Foruden induktion kan du også vælge glaskeramiske kogeplader, ligesom plader med gas også er en mulighed.

Kogeplader med induktion sætter standarden

Induktionskogeplader er hurtigt blevet populære – og med god grund. Denne særlige type giver dig en række fordele, som imiterer det udstyr, de professionelle kokke bruger.

Vil du have en fuldendt kogeoplevelse, hver gang du går i køkkenet? En induktionskogeplade varmer gennem et elektromagnetisk felt. Når du sætter gryden eller panden på pladen, varmes emnet langsomt op, og netop det er fordel for din madlavning. Det giver dig fuld kontrol over temperaturen, så du kan skabe skønne retter dagligt.

Kender du alle fordelene ved at vælge induktion? De praktiske og effektive kogeplader slukker, når du fjerner køkkenudstyret fra varmefeltet.

Det traditionelle valg: Den glaskeramiske plade

Det kan være svært at se forskel på de strømlinede, glaskeramiske plader og de populære induktionsplader. Vil du arbejde med andet end induktion? Du skal ikke skifte potter og pander ud, når du vælger en glaskeramisk udgave. Her får du en traditionel løsning, som leverer en stabil opvarmning.

Skal det være nemt at rengøre varmefeltet efter brug? Rengøringen er hurtigt klaret, når du tager et glaskeramisk valg. En fugtig karklud fjerner effektivt madrester og fedtpletter, så kogepladen står blank og flot.

En model med gas til store og små mesterkokke

Den rutinerede masterchef vælger en plade med gas, så temperaturskift og hård varme effektivt kan reguleres. Vil du lave mad som de professionelle? Det er oplagt at vælge gas, når du vil indfri kokkedrømmene, men også i de mindre husholdninger er glaspladerne eftertragtede.

Vær opmærksom på at du må installere varmepladen i boligen, før du køber en model med gas.

Book møde