Skip to main content

Køleskabe

Find det helt rigtige køleskab

Skal dit køkken udskiftes, eller trænger du til at opgradere dine kølefaciliteter? Hos St. Ajstrup tilbyder vi et stort udvalg af køleskabe, og vi tilbyder tilmed vores årelange ekspertise på området.

Der findes et utal af størrelser, prisklasser og designs. Har du allerede nu mistet pusten, skal du bare sænke skuldrene og lade os guide dig gennem processen. Det kommer du slet ikke til at fortryde.

Derfor skal du skifte dit gamle køleskab ud

Du har købt et gammelt hus, og dit køkken skal skiftes ud. Her vil det være ganske naturligt at matche det nye køkken med et flot nyt køleskab. Det er dog ikke den eneste grund til at skifte det gamle ud med et nyt. 

Som med så meget andet kommer der hele tiden nye teknologier på markedet. Det gælder selvfølgelig også for køleskabe. Købte du et nyt for blot ti år siden, vil der allerede nu være modeller, der er langt mere moderne og funktionelle. Især når det kommer til: 

  • Energiforbrug
  • Fugtighedskontrol

Hos St. Ajstrup har vi modeller med optimalt energiforbrug. Der er altså penge at spare på din energiregning, hvis du skifter det gamle ud med et nyt. I dag kommer mange køleskabe tilmed med en fugtighedskontrol, der kan justere kondensniveauet. 

Find et køleskab, der imødekommer daglig brug

Når kunderne kommer til os med ønske om et nyt køleskab, spørger vi altid ind til, hvilke behov, kunderne har. Det kan være spørgsmål som: 

  • Størrelse på husstanden
  • Hvad køleskabet skal kunne rumme
  • Hvordan andre hvidevarer i køkkenet ser ud

En familie på fem vil typisk have behov for et mere rummelighed end en familie på tre. Handles der ind til én uge ad gangen, skal der være plads til fem liter mælk og pålæg til en hel familie. Måske skal der også være plads til grøntsager fra haven eller rester fra gårsdagens aftensmåltid. 

Vi vil selvfølgelig altid forsøge at finde hvidevarer, der også matcher det eksisterende interiør i køkkenet. Der er mange ting at forholde sig til. Vi er heldigvis vant til at stille de rette spørgsmål, så vi sammen kommer i mål.

Ønsker du et stilrent køleskab?

I dag ser vi ofte, at køleskabet pakkes ind i et skab, der matcher fronterne på det resterende køkken. Men mange vælger også at stille det frit fremme i indretningen. 

Derfor kan du selvfølgelig også finde meget stilrene modeller her hos os. Et køleskab behøver nemlig slet ikke være grimt. Se dig omkring i vores sortiment. Er du i tvivl om noget, står vi parat med professionel vejledning. 

Køleskabe med et utal af indretningsmuligheder

Vi har allesammen forskellige behov, når det gælder hvidevarer. Derfor har vi forskellige varianter med mulighed for at ændre formen indvendigt. Det vil sige, at du selv kan flytte hylder og indrette, så det passer til dit behov. 

Det er smart, fordi det derfor appellerer til en bred kundegruppe. Og det er smart, fordi dine behov sagtens kan ændre sig over tid. Uanset om du er til skuffer, hylder eller noget helt tredje, hjælper vi dig i mål. 

Mangler du et køleskab til sommerhuset? 

I dag kommer køleskabe i et utal af former, størrelser og farver. Oftest vil du vælge et stort til dit køkken, men der vil også være situationer, hvor det giver mest mening at få et mindre. 

Ejer du et sommerhus, vil det ofte være mere fordelagtigt med en lille model, der ikke fylder meget. Måske har du et kontor, hvor du gerne vil have mulighed for at have et køleskab til din madpakke eller mælk til kaffen. Derfor finder du også her en række mindre varianter, der fint dækker mindre behov for køleplads. 

Lad andre tage beslutningen for dig

Vi hjælper dig gerne i mål. Uanset om du selv vil bestemme eller hellere overlader det hele til os, sørger vi for, at du får den rette vejledning. 

Fang os på 98 35 53 11 eller skriv til kontakt@st-ajstrup.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Book møde