Skip to main content

Opvaskemaskiner

Brug for en ny opvaskemaskine? 

De fleste af os har prøvet at bo i en lejlighed uden en maskine til at klare opvasken. Derfor ved vi, at opvaskemaskiner er ren luksus og noget, vi alle drømmer om at have i vores husstand. 

Den kan lette hverdagen en del, men hvilken skal du vælge? Der findes tusindvis af forskellige mærker og modeller, så vi forstår godt, hvis du ikke kan overskue valget. 

Hos St. Ajstrup har vi samlet et solidt udvalg af maskiner. Så vores kunder ved, at valgmulighederne er gode og nøje selekteret. 

Læs med herunder. 

Få en opvaskemaskine med fordelagtige funktioner

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal vælge nye hvidevarer. Vores produkter kommer med en masse forskellige funktioner. Her er et udsnit: 

  • AirDry, der giver suveræne tørretider
  • Udskudt start
  • Timelight (viser programstatus og resttid på gulvet)
  • Variospeed Plus: Giver 66 % hurtigere vaske- og tørretid)
  • SuperSilence

Og flere til.

Møder du en funktion på vores hjemmeside, du ikke helt forstår, skal du bare kontakte os. Vi har styr på det hele, og vi deler gerne ud af vores viden. 

Opvaskemaskiner med fantastisk energiklasse

Noget af det, der er særligt fokus på, når det kommer til hvidevarer, er energiklasser. Derfor vil du også opdage, at langt de fleste af vores produkter har en A++ energiklasse. Det afspejler sig i din elregning. 

Home Connect: Hvad betyder det for dig?

Mange af de husholdningsapparater, vi har i dag, hjælper os i en travl hverdag. Der bliver solgt robotplæneklippere- og støvsugere som aldrig før - og med god grund. Vi kan bruge den sparede tid på andre ting. Derfor er det selvfølgelig ikke underligt, at teknikken også har fundet vej til verdenen af opvaskemaskiner. 

Nogle af de produkter, du finder på siden her, har en funktion, der hedder Home Connect. Det er en funktion, der betyder, at du kan tænde din maskine via en app. På den måde kan du starte opvasken fra din arbejdsplads og lade den køre, mens du ikke er hjemme. 

Så kommer du hjem til en opvask, der er både tør og ren og klar til at komme på plads. Du skal derfor ikke generes af støjen fra din opvaskemaskine, mens du er hjemme. 

Hvor skal din opvaskemaskine stå?

Der vil selvfølgelig være tidspunkter, hvor du skal køre opvasken, mens du er hjemme. Derfor bør du tage højde for, hvor dit køkken er placeret i din husstand. Det siger vi, fordi en opvaskemaskine kan larme i højere og mindre grad. 

Grænser din stue eller soveværelse eksempelvis op til dit køkken, bør du gå med en variant med SuperSilence-funktion, der garanterer en næsten lydløs oplevelse. 

Vi ved en masse om lydgener fra maskinerne, så spørg os endelig til råds.  

Vælg et look, der passer til dit hjem

I mange nye køkkener vælger de fleste at gemme hvidevarer bag en låge, der matcher de resterende låger i køkkenet. I disse tilfælde kan det selvfølgelig være ligegyldigt, hvordan designet ser ud. 

Der er dog også mange køkkener, hvor det skal stå frit, og her kommer din egen smag i spil. Vi tilbyder opvaskemaskiner med mange forskellige looks. Det gør vi, fordi æstetikken fylder mere og mere i folks bevidsthed. 

Hvidevarer er ikke bare hvidevarer, og den holdning vil vi meget gerne imødekomme. 

Fortæl os, hvordan din stil er, og hvilket køkken din nye maskine skal passe ind i. Så prøver vi at matche dine behov på bedst mulig vis. 

Lad os hjælpe dig i mål med din nye opvaskemaskine

Det kan være, du har en meget klar holdning til, hvad du leder efter. Er det tilfældet, skal du bare slå dig løs på vores hjemmeside. 

Vi oplever dog ofte, at mange har en række spørgsmål til vores produkter og deres specifikke funktioner. Er det sådan en følelse, du sidder med, skal du endelig ringe til os på 98 35 53 11 og få en uforpligtende snak. 

Send os også gerne en mail med dine spørgsmål på kontakt@st-ajstrup.dk, hvis du foretrækker det. Så svarer vi hurtigst muligt. 

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål, så dit køkken kan blive fuldendt med en flot opvaskemaskine. 

Book møde