Skip to main content

Vaskemaskiner

Stort udvalg af vaskemaskiner

Vaskemaskiner er efterhånden blevet fast inventar i en husstand, og gennem årene er der kommet nogle gode modeller på markedet. Derfor kan det sagtens betale sig at skifte den gamle model ud med en nyere en af slagsen. 

Hos St. Ajstrup er vi eksperter i hvidevarer, og vores hvidevarer-konsulenter har valgt nogle af de bedste til vores sortiment. Derfor har du mulighed for at finde en maskine, der matcher dine behov.

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange varianter, og vi står selvfølgelig klar med gode råd og vejledning. 

Skift den gamle model ud - og få flere fordele

Vi er ikke fortalere for, at du skifter din vaskemaskine ud ofte. Det er ikke en bæredygtig løsning. Men har din maskine en del år på bagen, og kan du mærke, den er ved at synge på sidste vers, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

De modeller, der forhandles i dag, har en lang række funktioner, der er gode for dit tøj, for din elregning og for din hverdag. Der er ikke tvivl om, at du vil mærke en tydelig forskel på dit vasketøj, når du skifter den gamle model ud.  

Vaskemaskiner med EcoSilence

En af de funktioner, du kan få med de nye vaskemaskiner, er EcoSilence. Det betyder, som navnet antyder, at det er en maskine med minimale lydgener. 

Det kan være forstyrrende med larmende hvidevarer, og er dit bryggers placeret tæt på dit køkken eller din stue, kan det ødelægge de hyggelige stunder. Er det tilfældet, bør du måske overveje en model med EcoSilence.

Home connect: Hvad betyder det for dig?

En anden funktion er Home Connect. Du kender det sikkert fra en robotplæneklipper eller en robotstøvsuger, der gør det muligt at følge med i maskinens færd via telefonen. Home Connect betyder, at du via en app på din telefon kan tænde vaskemaskinen - uanset hvor du befinder dig. 

Det har den fordel, at du kan sætte en vask over, mens du er på arbejde - og så er du slet ikke generet af lyden. Du kan tænde maskinen, så den er klar til at blive tømt, når du kommer hjem fra arbejde, eller dine børn kommer fra skole. 

Home connect hjælper dig til at planlægge din dag. 

Ikke alle modeller er udstyret med denne funktion. Er du i tvivl om, hvilke der er, skal du blot spørge. Vi vil så gerne hjælpe. 

Et væld af vaskeprogrammer

Mange vaskemaskiner er koblet op til WiFi, fordi du på den måde kan downloade nye og smarte vaskeprogrammer. Det kan godt virke uoverskueligt med det store antal forskellige programmer, men når først du er inde i det, er det faktisk ikke så svært. 

Vi tager os god tid til at sætte dig ind i programmerne, og vi guider dig selvfølgelig også til, hvordan du downloader nye programmer. 

Babycare og anti-allergi 

Der er heldigvis kommet et stort fokus på vores klima de seneste år, og det afspejler sig også i hvidevarebranchen. Vi vasker ikke længere ved for høje temperaturer, og producenterne fokuserer på at fremstille hvidevarer med fordelagtige energiklasser. Her på siden vil du opdage, at langt de fleste maskiner har en energiklasse på A++. 

Flere har også programmer som baby-care og anti-allergi. Er det vigtigt for dig, hjælper vi dig gerne med at finde den rette model. 

De fleste tromler er desuden designet således, at dit tøj skånes på bedst mulig vis. Der er mange fordele at hente ved at investere i en ny vaskemaskine. Både for dit tøj og for din elregning.  

Vi hjælper dig i mål allerede i dag

Er du nysgerrig på vores produkter, eller har du spørgsmål til vores eksperter, hører vi hellere end gerne fra dig. 

Fang os på 98 35 53 11, hvis du ønsker øjeblikkeligt svar på dine spørgsmål. Du kan også skrive en mail til kontakt@st-ajstrup.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Vi elsker tilfredse kunder, og derfor sætter vi en ære i at levere god service. Vi glæder os til at høre fra dig.

Book møde