NYHED - KOM OG OPLEV DET I BUTIKKEN

JKE NATURE - køkkenet designet til hygge

Det er håndværk i snedkerkvalitet og bæredygtige sanselige materialer som linoleum og eg. Med god akustik og behagelig belysning, indbyder designet til samvær og nærvær - og gør køkkenet til stedet, som samler os.

 

JKE Nature, Køkkendetalje

JKE Nature, Køkkendetalje

JKE Nature, Køkkendetalje

JKE Nature, Køkkendetalje

GÅ PÅ OPDAGELSE I JKE NATURE - med en nytænkt spiseø som samlingspunkt - udført i varm eg med fingertappede træskuffer og bæredygtigt linoleum på bordpladen. Højskabsvæg i lameldesign, model Nordic Nature i varm eg. 

Vitrineskabe i stramt industrielt design med røgfarvet glas og indbyggede lyslister med behagelig afdæmpet lys. Grebsfri skuffer med askegrå linoleums fronter og keramikbordplade.


Spisestuen rykker ind i køkkenet

Køkkenøen er samlingspunktet akkurat som lejrbålet er det. Men vi har gentænkt køkkenøen, så den kan mere og fylder mindre for øjet. Man kan selv bestemme om bordpladen skal være i linoleum, laminat eller Corian. Den meget enkle køkkenø, som samtidig er et spisebord, er en fornyelse, som rammer tiden. Vi lever i en tid, hvor vi er mange, der spørger os selv og hinanden: ’Hvad har vi egentlig brug for’? Vi tager afstand fra et liv i overflod. Vi vil gerne tilbage til et mere enkelt liv. Den nye og meget enkle ø signalerer centrum for samvær, nærvær og hygge. Det overflødige er ’skrællet af’. Den fortæller en historie om, at den er valgt fordi gode værdier som hygge og samvær står over ting.

JKE Nature spisestue

JKE Nature detail af lameller

Træer vokser opad

Derfor følger trælamellerne i JKE Nature køkkenet naturligt træets søgen mod lyset. De vertikale lameller er nytænkning og giver et roligt og flot udtryk til fx en skabsvæg, og så er det en ekstra gevinst, at det er lydabsorberende. Nordic Nature fås i enten natur eg, varm eg eller sort eg.Mindre rod, mere hygge

Med hide’n’slide skabet har vi skabt ekstra arbejdsplads – og gjort det nemt at holde orden. Du bestemmer om det skal være til maskinparken eller en hyggelig kaffestation. Inde i skabet kan du vælge finer eller en rolig grå.

JKE Nature hide and slide skab

JKE Nature vitrine newyorker

Vitrineskabets come back

Akkurat, som vi gerne bruger de bedste materialer i nye sammenhænge, så har vi gentænkt køkkenets overskabe, som kan virke tunge, men ofte er uundværlige. Vitrineskabet får et fortjent come back. Designet er stramt og industrielt med røgfarvet glas og træhylder, som understreger det naturlige look. Skabene giver vi liv ved at tænke lys på en ny måde. I stedet for traditionelle spots har vi blødt lys, som går langs skabets sider. Det giver et flot lys på alle hylder. Og hvorfor skal skabe være hvide indvendigt? Vi matcher gerne stilen helt ind bag tallerkenrækken. Vores skabe kan også være grå indvendigt.Behageligt lys

Lyslisterne under og inde i det moderne vitrineskab fremhæver det røgfarvede glas og giver et behageligt lys og et godt overblik over det, der er indeni.


Hvad skal man vælge?

Farver og materialer kan mixes og matches, så du får et køkken med et helt personligt udtryk. Udover eg i 3 nuancer og linoleum i 6 smukke farver, kan du vælge malede fronter eller fronter i finér.  Herunder kan du se eksempler på fire løsninger - fra det naturlige over til det mere grønlige - og fra det lyse til det mørke.

 

Variant i hvid

Variant i sort

Variant i grøn

Variant i grå

Kunne du tænke dig at høre mere om det nye JKE-køkken ?

Kontakt en af vores køkkenkonsulenter ....

Bjarne Nielsen
Indretningskonsulent

Heine Vammen
Indretningskonsulent

Inge Krogh Risgaard
Indretningskonsulent

Kim Møller Pedersen
Indretningskonsulent

Kim Nielsen
Indretningskonsulent

Morten Breitenbauch
Indretningskonsulent

Nick Beyer
Erhvervskonsulent

Tommy Rindsig
Indretningskonsulent

Torben Riis
Indretningskonsulent